İEF’de Gülşen rüzgârı, Açıkhava’da kahkaha gecesi

95’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın altıncı gününde Gülşen, Çim Konserleri kapsamında sahne aldı. Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla’nın “Abur Cubur Show” gösterisi izleyiciyle buluştu.

İzmir Enternasyonal Fuarı, altıncı gününde müzik ve mizah etkinlikleriyle devam etti.

Kültürpark’taki Çim Konserleri’nde sahne alan Gülşen, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanını dolduran izleyiciler de sanatçıya eşlik etti.

Gülşen, İzmir’e olan sevgisini dile getirerek, “Bir gün gecikmeyle de olsa 9 Eylül’ü birlikte kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İyi ki İzmir var” dedi.

Sanatçı, konserin ilerleyen bölümünde İzmir Marşı’nı da seslendirdi.

AÇIKHAVA’DA MİZAH GECESİ

Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla’nın sahnelediği “Abur Cubur Show” izleyiciyle buluştu.

Sohbet, müzik, doğaçlama ve mizahı bir araya getiren gösteride gündelik yaşam, ilişkiler ve popüler kültür üzerinden esprili bir anlatım sunuldu.

FUAR PROGRAMI SÜRÜYOR

Çim Konserleri’nde 11 Eylül’de Teoman, 12 Eylül’de Semicenk sahne alacak.

Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda ise 11 Eylül’de Atakan Çelik ve Safa Sarı’nın “Sonkiüçdört” gösterisi, 12 Eylül’de de Binnur Kaya ve Mert Fırat’ın “İki Kişilik Oyun” adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluşacak.

95’inci İzmir Enternasyonal Fuarı, 13 Eylül’e kadar Kültürpark’ta devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri