İYİ Parti Aydın’da iki ilçede değişim: Karacasu ve Sultanhisar’a yeni başkan

İYİ Parti Aydın İl Başkanı İlhan Adıyaman, Karacasu ve Sultanhisar ilçe başkanlıklarında görev değişikliğine gidildiğini açıkladı. Karacasu İlçe Başkanlığı’na Nuri Öncü, Sultanhisar İlçe Başkanlığı’na ise Semra Savranoğlu atandı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı İlhan Adıyaman, partisinin Karacasu ve Sultanhisar teşkilatlarında gerçekleştirilen görev değişikliklerini kamuoyuna duyurdu.

Adıyaman, kendi önerisi, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün teklifi ile Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun olurları doğrultusunda iki ilçeye yeni başkan atandığını bildirdi.

“ATAMA YAZILARINI KENDİLERİNE TAKDİM ETTİK”

Karacasu İlçe Başkanlığı görevine Nuri Öncü’nün, Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevine ise Semra Savranoğlu’nun atandığını açıklayan Adıyaman, atama yazılarını yeni ilçe başkanlarına tebliğ ederek takdim ettiğini belirtti.

İl Başkanı Adıyaman, “Yeni görevlerine atanan ilçe başkanlarımızın partimize, ilçelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Adıyaman, önceki dönem ilçe başkanlarına da teşekkür ederek, “Prof. Dr. A. Ali Küpelioğlu ve Ali Ergen’e görev süreleri boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalar ve teşkilatımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Servet TÖZ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri