Kayıp Çınar’dan sevindiren haber: Sağ salim bulundu

Aydın’ın Germencik ilçesinde kaybolan işitme ve konuşma engelli 10 yaşındaki Çınar Karaduman, saatler süren arama çalışmalarının ardından Efeler ilçesinde bulundu. Küçük çocuk ailesine teslim edildi.

Aydın’ın Germencik ilçesinde kaybolan 10 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Çınar Karaduman’dan sevindirici haber geldi. Küçük çocuk, polis ekiplerinin çalışması sonucu Efeler ilçesinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, Germencik ilçesi Yeni Mahalle’de yaşayan Çınar Karaduman, öğle saatlerinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Hem işitme hem de konuşma engelli olan çocuk için endişelenen ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.

EKİPLER SEFERBER OLDU

İhbar üzerine polis ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Kurban Bayramı’nın ilk gününde çocuklarından haber alamayan aile büyük endişe yaşarken, beklenen sevindirici haber Efeler ilçesinden geldi.

10 yaşındaki Çınar Karaduman’ın polis ekipleri tarafından Efeler’de bulunduğu öğrenildi. Germencik’ten Efeler’e giden aile, küçük çocuğu teslim aldı.

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Küçük Çınar’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Karaduman ailesi arama çalışmalarına destek veren vatandaşlara ve güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Öte yandan Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci de aileye eşlik ederek Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde küçük Çınar ile bir araya geldi.

Başkan Zencirci yaptığı açıklamada, “Kayıp ihbarı yapılan işitme engelli çocuğumuz Çınar Karaduman’ın bulunması büyük bir mutluluk oldu. Küçük kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri