Kılıçdaroğlu’nun “lağım kokusu” sözlerinin muhatabı Çerçioğlu mu?

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve yazar Necip Hablemitoğlu cinayetin şüphelisi Levent Göktaş ile birlikte Akit gazetesi yazarı Murat Alan’ın köşe yazısına konu oldu. Alan yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “lağım kokusu” sözlerinin muhatabının CHP’li Çerçioğlu olduğunu belirtti.

Araştırmacı yazar Necip Hablemitoğlu’nun 18 Aralık 2002’de evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken, Akit gazetesi yazarı Murat Alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve yazar Necip Hablemitoğlu cinayetin şüphelisi Levent Göktaş’ı konu alan bir yazı kaleme aldı.

Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu’nun “Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…”, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz” şeklindeki sözlerinin muhatabı “CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu!..” ifadesini kullandı.

İşte Murat Alan’ın “Çek o tuğlayı Levent albay..” başlıklı o yazısı…

Evinin önünde uğradığı saldırı sonucu öldürülen Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından, “Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…” dedi.

Hablemitoğlu’nun bu paylaşımını alıntılayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fırsat bu fırsat diyip, “Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz” şeklinde bir paylaşım yaptı..

Peki, olay ne?

Hablemitoğlu cinayetinin planlayıcısı olmakla suçlanan firari Levent Göktaş adına açılan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar.

“Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar kahpe kursağında büyüyenler görüşeceğiz.

Beni kullanıp bir kenara atanlar kâbusunuz olacağım. O tuğlayı yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın! Ben yanarsam siz de yanarsınız net!” demiş Levent Göktaş.

Esas mesele bu sözlerin muhatabı değil mi?

Aynen öyle..

Mesela “Levent Albayım, efsane komutan, MİT Müsteşarı yapılması gereken kişi, AKP Levent Albay’dan istifade etmeyerek büyük hata yapıyor” diyenler kimse, Levent Göktaş onları tehdit ediyor..

Kılıçdaroğlu’nun “lağım kokusu”, Gülşen hanımın “leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket” ifadesinin muhatapları kimler?!

Şöyle bir arşiv taraması yapınca hemen karşımıza Aydın’da yaşanan bir hadise çıkıyor..

Sene 2019..

FETÖ’nün belediyeler imamı Erkan Karaaslan ihaleye fesat karıştırma ve usulsüzlük suçlamasıyla yargılanıyor. Sanık olarak yanında bir başka isim daha var..

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu!..

İhaleye fesat karıştırma davası ayrı mesele..

FETÖ imamıyla olan irtibattan bize ne!..

Esas mesele Özlem Hanımın avukatı. Aydın’ın “topuklu efesi”nin avukatı kim?

“Ben şok” diyeceksiniz..

Özlem Hanımın avukatı emekli Albay Mustafa Levent Göktaş!..

Baroların yarısı CHP’nin emrinde ama Özlem Hanım, Levent Göktaş’ın hukuki bilgilerinden istifade etmeye karar vermiş!..

Hablemitoğlu cinayetini azmettirmekle suçlanan firari Levent Göktaş’ın ordudaki maharetlerini CHP’lilerden bolca dinledik..

Ama yargı camiasındaki başarılarından haberimiz yoktu..

Gerçi “Ofisinde 51 Nolu DVD çıktı” denildi, “(dönemin) yüksek yargı mensuplarının cinsel içerikli görüntüleri var” falan denildi ama..

Canım onlar kumpastı kumpas!..

Karanlık Odacılar öyle diyor ya..

Mesela Halk TV’de çıkıp anlatıyorlar Levent Göktaş’ın bağlantılarını..

Pişkin pişkin, hiç üstlerine alınmadan hem de..

Cumhuriyet’e transfer edilen Barış Terkoğlu unuttu Levent Göktaş ile ilgili sözlerini..

“Silivri Gazisi”, “PKK’ların saygı duruşu”nda bulunduğu kahraman, “Efsane komutan” diyen kim Barış?

Anlat bakalım bize Levent Albayı..

Çağrıda bulunuyorum insanlık adına, çek o tuğlayı Levent Albay..

Suçsuz günahsız insanları katletmek için TSK’ya katıldığına asla inanmıyorum..

Sizi kim “bu cinayetler ülke menfaatinedir” deyip bataklığa sürüklediyse ifşa et.

3 günlük dünyada, 5 paralık insanları koruma..

Dün efsane komutan deyip gölgende serinleyenler, bugün seni lağım çukuru, pisliğin odak noktası gibi gösterip kendilerini aklamaya çalışıyorlar.

Çek şu taşı da, diriltilmeye çalışılan eski Türkiye artıkları tümden ifşa olsun. Vatana faydan dokunsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri