Kula’da kaçak tütün operasyonu

Manisa'nın Kula ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada 75 bin adet dolu makaron ele geçirildi.

Manisa'nın Kula ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada 75 bin adet dolu makaron ele geçirildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca, bandrolsüz tütün mamulü kaçakçılığı yapıldığına dair istihbarat alınması üzerine, Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, KOM Şube Müdürlüğü ve narkotik köpek unsuru ile birlikte U.M. isimli şahsa ait araç durdurularak arama yapıldı. Aramada, 75 bin adet dolu makaron ele geçirildi. Yakalanan U.M. hakkında, 5607 Sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri