Aydın’ın Kuyucak ilçesinde belediye tarafından lise mezunu öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Kuyucak Belediyesi, ilçedeki liselerden mezun olan öğrencilere diploma hediyesi olarak Ankara gezisi düzenledi. Günübirlik gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler, başkentin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etme fırsatı buldu.
BAŞKAN DOĞANCA ÖĞRENCİLERİ UĞURLADI
Öğrencileri yolculuk öncesinde belediye binası önünden uğurlayan Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Doğanca, gençlere iyi yolculuklar dileyerek eğitim hayatlarında başarı temennisinde bulundu.
Gezi kapsamında öğrenciler, Cumhuriyet’in simge yapılarından Anıtkabir başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi, Etnografya Müzesi ve eski TBMM binasını ziyaret etti.
Ankara’yı ve Anıtkabir’i ilk kez görme fırsatı bulan öğrenciler, kendilerine sunulan bu imkân dolayısıyla Başkan Doğanca’ya teşekkür etti.
“YOLLARI AÇIK, BAŞARILARI DAİM OLSUN”
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, yaptığı açıklamada gençlere yönelik desteklerin devam edeceğini belirterek, “Kuyucak’taki liselerimizden mezun olan öğrencilerimize diploma hediyesi olarak Ankara gezisi düzenledik. Cumhuriyetimizin başkentini yakından tanıyacak, tarihimize ve değerlerimize tanıklık edecek gençlerimize keyifli ve unutulmaz bir gezi diliyorum. Yolları açık, başarıları daim olsun” dedi.
Başkan Doğanca, öğrencilerin Ankara gezisinin ardından ailelerine sağ salim kavuştuğunu ifade ederek, “Eğitime ve geleceğimiz olan gençlerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.