MHP Milletvekili Adayı Depboylu, mezun olduğu liseye gitti

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, mezun olduğu liseyi ziyaret etti. Duygusal anlar yaşayan Depboylu, lisede görev yapan öğretmenler ile konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bugün, mezun olduğu Efeler Cumhuriyet Lisesi'ne ziyarete giden Depboylu, hatıralarını canlandırdı.

Öğretmenler ile sohbet eden MHP Aydın Milletvekili Adayı "Mezun olduğum Efeler Cumhuriyet Lisesi'ni ziyaret ederek her köşesi hatıralarla dolu okulumuzu görmek bizleri mutlu etti. Üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Okul müdürü ve öğretmenlerine karşılamalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri