Nazilli'de gençler arasında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde iki genç arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kolundan yaralanan bir genç hastaneye kaldırılırken, olayın ardından her iki taraf da polis tarafından gözaltına alındı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde iki genç arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Olay, Turan Mahallesi İstasyon Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. ile Y.D. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Y.D. tarafından bıçaklanan S.A., kolundan yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı S.A., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. S.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İKİ TARAF DA GÖZALTINDA

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, kavganın tarafı olan S.A. ile Y.D.'yi gözaltına aldı. Kavganın çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri