Nazlıaka, Başkan Ömer Günel’e destek vermek amacıyla kurulan çadırı ziyaret ederek bir basın açıklaması yaptı.
“SONUNA KADAR ÖMER BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Nazlıaka açıklamasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ve CHP ailesinin dayanışma mesajını Kuşadası’na getirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün buraya genel başkanımız Özgür Özel’in ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin dayanışma duygularını getirdim. Bizler sonuna kadar Ömer Günel başkanımızın yanındayız. Uzun yıllardır siyasi mücadele veren Ömer Günel başkanımızı yıllardır tanırım. Kendisi Cumhuriyetçi ve Atatürkçü kimliğiyle, şeffaflık ve hesap verebilirlik anlayışıyla halktan aldığı gücü yine halka vermek için çalışan, Kuşadası’na kendini adamış bir belediye başkanıdır.”
Nazlıaka, Günel’in CHP’nin sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışını Kuşadası’nda güçlü şekilde hayata geçirdiğini ifade etti.
“KUŞADASI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN KALESİ”
Kuşadası Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına da değinen Nazlıaka, kentte hayata geçirilen projelerin dikkat çekici olduğunu belirtti.
Nazlıaka, “Arkadaşlarıma Kuşadası’nda yürütülen faaliyetleri sorduğumda o kadar çok proje saydılar ki neredeyse bu basın toplantısına geç kalıyorduk” diyerek şu hizmetleri sıraladı:
Çocuk etkinlik merkezleri
Ada Kıyafet Evi
Ücretsiz öğün hizmetleri
Kent lokantası ve aş evi
Çocuk gelişim merkezleri
Kadın danışma merkezi
Çocuk kütüphanesi
Taziye evleri
Can dostları mezarlığı
Evcil hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi
Üniversite öğrencilerine ücretsiz öğün desteği
Nazlıaka, bu çalışmaların Kuşadası’nı “sosyal belediyeciliğin önemli merkezlerinden biri” haline getirdiğini ifade etti.
VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Basın açıklamasının ardından sahil bandında vatandaşlarla bir araya gelen Nazlıaka, Kuşadalılarla sohbet ederek Başkan Ömer Günel’e destek çağrısını yineledi.
Nazlıaka ayrıca Adalet ve Dayanışma Çadırı’nda bulunan dayanışma defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.