Ölüdeniz yamaç paraşütü nedir?

Ölüdeniz Babada' nın eteklerinden Fethiye-Eskideniz rotasında salınarak Yamaç paraşütü size eşsiz bir deneyim sunar. Muğla'nın en güzel bölgelerinden biri olan Fethiye'de yapılacaklar listesinin başında yer alan yamaç paraşütçüleri oldukça fazla tercih edilir.

Fethiye Yamaç Paraşütü, sadece Muğla'da değil, Türkiye'nin en güzel bölgelerinden biri olan Fethiye'de Ölüdeniz Babada Zirvesi'nden yapılmaktadır. Fethiye hattının muhteşem manzarasına sahip yamaç paraşütü uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilir. Fethiye'de yamaç paraşütü günün belirli saatlerinde yapılır. Fethiye paraşüt genellikle 09.00, 11.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde yapılır ve ortalama 35 ila 45 dakika sürer. Lütfen güneş gözlüğü ve ayakkabı getirdiğinizden emin olun. Uçuş rahatlığı ve konforu için kesinlikle işinize yarayacaktır.

Ölüdeniz yamaç paraşütü fiyatları sezona göre değişir. İlkbahar ve sonbaharda yapılabilen düşük fiyatlı uçuşların sayısı yaz sezonunda bir miktar artış göstermektedir. Bunun yanında; hiçbir eğitime ihtiyaç duymadan firmamızda yer alan bütün pilotlarımızın eşsiz hizmetinden de kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Bu kapsamda; THK T2 sertifikalı bütün pilotlarımız eşliğinde sizler de Fethiye Ölüdeniz’de kolaylıkla uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, HIPPOUKOME TRAVEL firmamıza ait bütün pilotlarımız alanında uzman olmakla birlikte T2 sertifikasına sahiptir. Bu noktada; eğitim almanıza gerek kalmadan güvenle uçuş faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz.

Fethiye'de Yamaç Paraşütü Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Fethiye yamaç paraşütü ekstrem bir spordur. Panik atak, agorafobi ve çarpıntısı olan kişilerin yamaç paraşütü yapmamaları tavsiye edilir. Güvenlik ve önlemler yüksek standartta olsa da, uçuşunuzdan önce sunulan sözleşmeyi dikkatlice incelemeniz ve fırsatınız varsa sözleşmenin fotoğrafını çekmeniz önemle tavsiye edilir. Eşsiz uçuş deneyimini firmamızdan güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri