Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından, temsili askerlik görevini yerine getirecek özel bireyler için Acıpayam Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı’nda asker eğlencesi düzenlendi.
Özel asker adayları için hazırlanan kına gecesinde müzikler eşliğinde eğlenceli anlar yaşanırken, aileler ve gönüllüler de gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Programda özel genç kızların isteği üzerine kız kınası da gerçekleştirildi.
“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ”
Geceye destek verenlere teşekkür eden Dernek Başkanı Özgül Sert, etkinlikte sevgi, dayanışma ve birlik duygularının ön plana çıktığını söyledi.
Sert, “Temsili askerlik heyecanı yaşayan özel askerlerimiz için hazırladığımız gecede müzikler eşliğinde eğlendik, halaylar çektik, kahkahalar attık. Ayrıca özel kızlarımızın isteği doğrultusunda kız kınamızı da gerçekleştirdik. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi” dedi.
Etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür eden Sert, birlikte olmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.