Plaj tartışmasında yeni gelişme: Şüpheli tutuklandı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir plajda anne ve kızına hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve ilk etapta adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

ADLİ KONTROL KARARINA SAVCILIKTAN İTİRAZ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 3 Temmuz'da Mersin Alanı Mahallesi'ndeki bir plajda yaşanan tartışmaya ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

İddiaya göre plajda İ.A. ile A.A. ve kızı arasında tartışma çıktı. A.A.'nın, kendisine ve kızına hakaret edildiğini belirterek şikâyetçi olması üzerine Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "nefret ve ayrımcılık" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan İ.A., çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı bu karara itiraz etti.

YAKALAMA KARARININ ARDINDAN MANİSA'DA GÖZALTINA ALINDI

Savcılığın itirazını değerlendiren Seferihisar 3. Asliye Ceza Mahkemesi, şüphelinin kaçma ve delilleri karartma şüphesi bulunduğu gerekçesiyle tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.

Hakkında yakalama kararı bulunan İ.A., polis ekiplerince Manisa'da yakalanarak Seferihisar İlçe Jandarma Komutanluğu ekiplerine teslim edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri