Restorandaki bıçaklı kavgada iş yeri sahibi öldü

İzmir’in Buca ilçesinde restoran sahibi Cavit Pekşen ile müşteri T.T. arasında çıkan bıçaklı kavgada iki kişi ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Pekşen, yaşamını yitirdi.

Olay, Buca ilçesi 29 Ekim Mahallesi’ndeki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi Cavit Pekşen (42) ile müşteri olduğu öğrenilen T.T. (40) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine iki kişi de ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cavit Pekşen, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Pekşen’in cenazesi morga kaldırılırken, ağır yaralı T.T.’nin tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri