Şampiyon Wushu Sporcuları Sevinçlerini Başkan Çerçi İle Paylaştılar

Yiğitbaşı Veli Ahmet Şemseddin’i Marmaravi anısına düzenlenen Wushu Turnuvası’nda birinci olan Yunusemre Belediyespor Wushu Takımı, şampiyonluk sevincini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi il...

Yiğitbaşı Veli Ahmet Şemseddin’i Marmaravi anısına düzenlenen Wushu Turnuvası’nda birinci olan Yunusemre Belediyespor Wushu Takımı, şampiyonluk sevincini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile paylaştı. Başkan Çerçi’yi makamında ziyaret eden şampiyon sporcuları Başkan Çerçi de hediyelerle ödüllendirdi.

21-22 Kasım Tarihlerinde Yiğitbaşı Veli Ahmet Şemseddin’i Marmaravi anısına Atatürk Spor Salonu’nda 165 Sanda ve 74 Tao sporcusunun katılımıyla gerçekleştirilen illerarası Wushu Şampiyonasında bütün rakipleri eleyerek şampiyon olan Yunusemre Belediyespor Wushu Takımı Antrenörü Yusuf Çetinkaya ve sporcular, şampiyonluk sevincini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile paylaştı.

“ÇOCUKLARIMIZA SPORU SEVDİRMEYİ HEDEFLEDİK”

Başkanlık makamında şampiyon sporcuları ağırlayan Başkan Çerçi, “Spor hem kötü alışkanlıklardan uzak durmak, hem de sağlıklı bir yaşam için şart. Bu nedenle özellikle çocuklarımızın küçük yaşta spor camiasına kazandırılması için Yunusemre Belediyesi olarak her türlü alt yapı çalışmasını yapıyoruz. Çocuklarımıza sporu sevdirmek ve devamlı olarak spor yapmalarını sağlamak adına belediye olarak gerekli görülen bütün çalışmalar projeler halinde Spor Kulübümüz tarafından gerçekleştirilecektir. Düzenlenen Wushu Turnuvasında şampiyon olarak bizleri gururlandıran bütün sporcularımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“DÖRT DÖRTLÜK OSMANLI TORUNLARI YETİŞTİRİYORUZ”

Yunusemre Belediyespor Wushu Takımı Antrenörü Yusuf Çetinkaya, “Çocuklarımızın fiziksel olarak güçlü olmalarının yanı sıra manevi eğitimlerine de önem verdik. Yaz ve kış aylarında devam eden kurslar düzenleyerek, yarım gün spor, yarım gün de Kur’an-ı Kerim dersleri verdik. Bunun yanı sıra Osmanlıca eğitimleri, diğer okullarda gördükleri derslerden geri kalan öğrencilerimize de ücretsiz ek ders vererek, bütün derslerinde iyi olmalarına katkı sağlaya çalıştık. Çocuklarımıza ayrıca izcilik eğitimi de aldırdık. Yazın düzenlediğimiz Kur’an-ı Kerim kurslarına katılan 90 öğrencimize de sertifikalarını verdik. Bizler sadece geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza spor eğitimi vermek yerine, onların eğitimlerine de katkı da bulunarak, bilinçli bir nesil yetişmesine bir nebze olsun katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İnşallah dört dörtlük Osmanlı torunlarını yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Turnuvayı düzenleyen Wushu Manisa İl Temsilciliği ve Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, turnuvanın anısına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye tişört hediye ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberde İnsan Haberleri