SuCo tarzını yansıtan yenilikçi mataralar

SuCo, tek kullanımlık pet şişelerin kullanım oranını düşürerek matara kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan bir projedir. Bu doğrultuda farklı ürünlerle özgün çözümler geliştiren SuCo, özellikle suluk mataralarla fark yaratmayı başarmıştır.

SuCo suluk matara modelleri, tamamen doğal içeriğiyle çevre dostu olarak imal edilmektedir. Her bir renk türünde farklı konseptlerin işlendiği SuCo mataralar, önemli bir sosyal sorumluluk görevini de üstleniyor.

Çöpüne Sahip Çık Vakfı ile işbirliği halinde olan SuCo, geri dönüştürülebilir ürün çeşitleriyle çevre bilinci oluşturmayı hedefliyor. SuCo’nun ürün yelpazesi içerisinde sadece su mataraları bulunmuyor. Tamamen doğal içeriklerle geliştirilen; sweatshirtler, tişörtler ve çantalar da SuCo’nun özel konseptinde yer alan diğer ürün grupları.

Benzersiz Temaların Kullanıldığı Özel Tasarımlar

Benzersiz temaların kullanıldığı özel tasarım SuCo mataralar, sadece su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birden fazla kullanımlı su tüketim çözümü vadetmiyor. Aynı zamanda çevre ve doğa bilinci geliştirmeyi de hedefleyen SuCo, sahip olduğu tüm ürün gruplarında tabiat ve çöplerin doğru yerlere atılması temalarını işleyerek fark yaratıyor.

SuCo’nun özel koleksiyonları içerisinde; “Art”, “Denizde”, “Elementler”, “Kıyıda”, “RTT” ve “Şehirde” gibi özel temalar kullanılıyor. Her bir tema doğrudan bir çevre sorununa işaret ederken, aynı zamanda tüketicileri hareket ettirici bir misyona da sahip. Dünyada çöp sorunlarının en yaygın olarak yaşandığı tabiat alanlarına yönelik geliştirilen temalar, dikkat çeken bir matara kullanımı vadediyor.

Doğa Dostu Matara Modelleri

SuCo matara modelleri, kullan-at kültürünün karşısında olacak şekilde geliştirilmiş tasarımlara ev sahipliği yapıyor. SuCo mataraları, doğaya ve insan sağlığına zarar verebilecek herhangi bir içeriğe sahip olmamakla birlikte aynı zamanda daha uzun süreli bir kullanım imkanı sunuyor. SuCo mataraların gün aşırı bir kez sirkeli suyla rutin olarak temizlenerek uzun yıllar boyunca kullanılması mümkündür.

SuCo ailesi içerisinde yer alan diğer ürün gruplarının da uzun süreli biçimde kullanılması olanaklıdır. Büyük oranda pamuktan üretilen SuCo sweatshirtler, yaşamın her alanında konfor dolu bir kullanım imkanı sunuyor. SuCo çanta modelleri de yine tamamen doğal içeriğe sahip olarak çevre dostu temasına sahiptir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri