Şuhut’ta korkutan ev yangını: Mahalleli sokağa döküldü

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde akşam saatlerinde müstakil bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde akşam saatlerinde müstakil bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre; Şuhut ilçesine bağlı Hacı Musa Mahallesi'nde bulunan bir ikamette henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Evden yükselen dumanları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın esnasında evde kimsenin bulunup bulunmadığı belirsizliğini korurken, evde soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri