Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı sürecine yönelik çalışmalarını koordine edecek olan birim, partinin örgüt yapısıyla yakın temasta bulunarak saha faaliyetlerini yönlendirecek. Görevlendirmeye ilişkin açıklama yapan Bülbül, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun liderliğinde, güçlü bir Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda görev almaktan son derece mutlu ve gururluyum” dedi.
Bülbül, CHP Genel Merkezi’nin talimatları doğrultusunda örgütlerle koordineli biçimde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Adaleti, özgürlüğü, barışı ve demokratik hukuk devletini hep birlikte bu ülkeye getireceğiz. Her yerde ve her zaman, dünden daha fazla çalışarak birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
Bülbül açıklamasını, “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz! Her şey çok güzel olacak!” sözleriyle tamamladı.
Haber: Servet Töz