Tüfek temizlerken eşini vurarak öldürdü

İzmir’in Urla ilçesinde kamp yapan bir kadın, eşinin tüfeğini temizlediği sırada silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde Urla’nın Önen Koyu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, kamp yapmak için iki gün önce bölgeye gelen T.A. ile eşi Burçin Razak A. (32) araçlarının içinde vakit geçiriyordu. Bu sırada tüfeğini temizleyen T.A.’nın silahı aniden ateş aldı. Kurşun aracın kaportasından geçerek aracın önünde bulunan Burçin Razak A’ya isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

T.A., olayda kullandığı tüfekle birlikte gözaltına alındı. İlk ifadesinde silahını temizlediği sırada kazara ateş aldığını ve merminin aracın kaportasından geçerek eşine isabet ettiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri