Tutuklanan Başkan Doğan’dan mesaj

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesine yönelik düzenlenen imar usulsüzlüğü operasyonunda tutuklanan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesine yönelik düzenlenen imar usulsüzlüğü operasyonunda tutuklanan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.

Denizli'de Merkezefendi Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 17 şüpheliden 5'i tutuklandı, 12'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 27 şüphenin gözaltına alındı operasyon kapsamında önceki gün de 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Saatker süren ifade sürecinin ardından hakkında tutuklama kararı verilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, alkışlarla cezaevine uğurlandı. Başkan Doğan, tutuklanmasının ardından şahsi sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, mesajında; "Sevgili hemşerilerim, Merkezefendi'yi de sizleri de çok seviyorum. Yaşadığımız zor günlerin geçeceğine yürekten inanıyorum. Birlikte göreceğimiz nice güzel günler gelinceye kadar oğlum Reşat Çınar sizlere emanet. Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri