Sevilen grup isimleri

Sevilen grup isimleri

Günümüzde neredeyse herkes sosyal medya kullanmaktadır. Sosyal medya sayesinde insanlar birbirileriyle çok rahat bir şekilde mesajlaşabilmektedir. Bireysel mesajlaşma dışında çoğu kişi sohbet grubu oluşturup arkadaşları veya akrabalarıyla bu şekilde konuşmaktadır. Ancak tatmin edici ve eğlenceli bir grup ismi bulmak oldukça zordur. Son zamanlarda en sevilen grup isimleri ise genel olarak şu şekildedir. Fantastik dörtlü, 4 duvar, eşsiz grup ve oyun vakti gibi isimleridir.

En Komik Grup İsimleri

Özellikle arkadaş gruplarına verilen isimlerde en çok komik isimler tercih edilmekte. En çok dikkat çeken komik grup isimleri şu şekildedir. Yenilmezler, çılgınlar, mağdurlar, muhabbet çılgınları gibi isimlerdir. Bu isimler seçilirken genellikle arkadaş ortamında sıkça yapılan espriler veya komik anlar düşünülerek isim verilmektedir.

Bu nedenle özgün bir grup ismi olması için bu kriterlere dikkat edilmesi gerekmektedir. Grup isimleri kendine özel orijinal bir özelliğe sahip olmak durumundadır. Bundan dolayı grup ismi belirlerken tam olarak sizi ve grupta yer alanları tanımlayan bir ismi tercih etmeniz her zaman önerilmetedir.

Mesajlaşmada Saatlerin Anlamları

İnsanlar gün içerisinde birbirlerine sürekli mesaj atmaktadırlar. Birçok kişi mesajın iletildiği saate dikkat etmektedir. Bu durum özellikle grup mesajlaşmaların dikkat çekici bir hal almaktadır. Hatta bir süre sonra grup sohbetlerinde muhabbetler saatlerin anlamları konusuna dönmektedir. Çift saatlerden bazılarının anlamları şu şekildedir.

Özellikle 00.00 bu konuda en popüler olan saat dilimidir. Bu zaman diliminin anlamı seni şu an düşünüyordur. 01.01 ise seni seviyor, 02.02 saati senden hoşlanıyor, 03.03 saati ise sana aşık anlamlarına gelmektedir. Öte yandan 04.04 ve 05.05 saatlerin anlamı ise sırasıyla senden nefret ediyor ve şu an için kötü zamandır.

Tek Saatlerin Anlamları

Çift sayılı zaman dilimleri genel olarak olumlu anlamlar taşısa da bu durum tek saatlerin anlamı için geçerli değildir. En popüler tek zaman dilimlerinin anlamları şu şekildedir. 01.10 seni hiç sevmiyor, 02.20 senden hoşlanmıyor, 03.30 sana aşık olmayacak, 04.40 senden hiçbir zaman hoşlanmayacak gibi anlamlara gelmektedir. Öte yandan 05.50 ve 12.21 saatleri de seni sevmiyor anlamlarını taşımaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.