Sinan Oğan ile Ali  Uzunırmak arasında polemik

Sinan Oğan ile Ali Uzunırmak arasında polemik

Sinan Oğan ile MHP’nin Aydın eski milletvekili Ali Uzunırmak arasında polemik yaşanıyor.

Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nı destekleyen Sinan Oğan, sosyal medya hesabından Franklin D. Roosevelt’in, “Politikada hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır” sözünü paylaşarak, altına “Plana sadık kal” notunu düştü.

“KEŞKE BİR PLANIN ADAMI OLDUĞUNUZU DÜRÜSTÇE SÖYLEYEBİLSEYDİNİZ”

Oğan’ın bu paylaşımını alıntılayan MHP eski Milletvekili Ali Uzunırmak ise, “AKP kadroları, temsil gücü, toplumda eriştiği dünya görüşü yoğunluğu, etkileri ve pisliklerine bakıldığında; Okyanusta bir damlasınız! Ülkücü CB adayı diye yola çıktığınızda, bizler imza verip, verdirirken, keşke bir planın adamı olduğunuzu bize, kitleye dürüstçe söyleyebilseydiniz?” şeklinde yanıt verdi.

“BİZ BİR DAMLAYSAK SİZ BUYURUN IRMAK OLUN”

Sinan Oğan ise, Uzunırmak’ın kendisine verdiği cevabı alıntılayarak, şunları söyledi:

“Sayın Uzunırmak, Yola çıkarken 3 sene önce Türk milliyetçilerine şu sözleri verdim; Öncelikle ‘üzerinde uzlaşılan bir Türk milliyetçisi aday olursa ben olmayacağım’ dedim. Aday çıkmadı ben de sözüm gereği Türk milliyetçilerini adaysız bırakmadım.

1- HDP’yi kilit parti konumundan çıkaracağız. Sözümüzü tuttuk ve çıkardık.

2- Türk milliyetçilerini siyasetin ana gündemi ve gündemin belirleyeni yapacağız dedik ve yaptık.

3- Seçimi ikinci tura bırakacağız ve ikinci turun belirleyeni yapacağız dedik ve yaptık.

4- İkinci turda her iki ittifakı domine edecek ilkeleri ortaya koyduk ve kabul ettirdik.

Tüm bunları sizlerin, Türk milliyetçilerinin ve gönüllü dostlarımızın bize verdiği imza ve oylarla yaptık.

Bize sadece yüzde 5.2 oy verildi. Bu oyla bu kadarını yapabildik. Seçilecek yeterlilikte oy verildi de gereğini yapmadık mı?

İkinci turda istişare yaptık, bu kararımızın doğru olduğuna kanaat getirdik ve tercih kullandık. Biz yukarıdakileri kendi insiyatifimizde başlattığımız çalışmalarla ve kurduğumuz ATA ittifakı ile yaptık.

Tüm bunları görmeyip tercihimizi eleştirmeniz haksızlıktır.

Ayrıca; Sizler yıllardır bu davada bizlerin büyükleri olarak bir insiyatif aldınız da, önümüze düştünüz de peşinizden gelmedik mi? Daha iyisini yapabilen var ise konforlu alanlarından çıksın ve buyursun sahaya insin yapsın. Eleştirmek işin en kolay ve konforlu kısmı…

Biz bir damlaysak siz buyurun ırmak olun, deniz olun. Veya kim ne yapıyorsa sadece eleştirmeyi de artık bırakın lütfen.”

“OĞAN + AKP TROLLERİ GÜNEŞİ BALÇIKLA SIVAYAMAZ”

Sinan Oğan’ın cevabına yanıt veren Ali Uzunırmak, “Sinan Ogan + AKP trolleri, yazdığımı bağlamından saptırarak güneşi balçıkla sıvayamazsınız, boşuna uğraşmayın, zaman, ilke, ülkü şahidimiz olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum