Ticari alanlarda yüksek getiri potansiyeli yakalayın

Ticari alanlarda yüksek getiri potansiyeli yakalayın

Ticarethane ile her sektöre uygun kazançlı işyerlerine sahip olun. %24 peşinatla 24 ay vade veya %0 peşinatla 18 ay vade seçenekleriyle sunulan işyerleri, hayal ettiğiniz iş yerine sahip olmanızı kolaylaştırıyor.

Ticarethane ile her sektöre uygun kazançlı işyerlerine sahip olun. %24 peşinatla 24 ay vade veya %0 peşinatla 18 ay vade seçenekleriyle sunulan işyerleri, hayal ettiğiniz iş yerine sahip olmanızı kolaylaştırıyor.

Hadımköy Projesi'nin Ayrıcalıklarından Yararlanın

Akyapı'nın ticarethane projelerinden biri olan Hadımköy projesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor ve henüz ön satışta. Ana cadde üzerinde, sanayi ve ticaretin merkezi konumunda bulunan bu proje, birbirine sirkülasyonuna bağlı 2 blokta toplamda 479 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Toplamda 208.816 metrekarelik bir inşaat alanına sahip olan Hadımköy projesinde, bütün bloklar ihtiyaca göre 115 metrekareden başlayarak 34.500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.

Yapılar, 7 metrelik tavan yüksekliği, otopark, sığınak, teknik alan, gri su sarnıcı, jeneratör, yağmur suyu sarnıcı, depo, mescid, elektrikli araç ve scooter şarj üniteleri gibi özelliklerle donatılarak, sektörde oluşabilecek değişen ihtiyaçları da göz önünde bulunduruyor. Bu sayede, her türlü ihtiyacı başarılı bir şekilde karşılamayı hedefliyor.

Hayallerinizin Ötesinde Bir İş Yerine Başakşehir Ticarethanesi İle Sahip

Olun

Güvenilir ve milyonların tercihi olan Ticarethane projeleri, İstanbul'un en prestijli bölgelerinde hayal ettiğiniz iş yerine sahip olmanızı sağlıyor. İstanbul'un en hareketli bölgelerinden biri olan ve Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi olarak kabul edilen Başakşehir'de, sektörün ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan bir iş yeri sahibi olmak istiyorsanız, Akyapı tarafından hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir projesi sizin için ideal bir seçenek olabilir.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin yanında konumlanan Ticarethane Başakşehir projesi, toplamda 165 adet bağımsız bölümden oluşuyor ve 54.231 metrekarelik bir inşaat alanına sahip. Bağımsız bölümlerin farklı büyüklükleri ve birleştirilebilme özelliği, her sektörün ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılamayı amaçlıyor. Proje, sığınak, otopark, teknik alan, mescit, gri ve yağmur suyu sarnıcı, jeneratör ve depo gibi ihtiyaç duyulan tüm detaylara yer veriyor. Kolon açıklıkları 8 metre, dükkan tavanları ise 7 metre yükseklikte tasarlanmış olan bu proje, hayal ettiğinizden daha fazlasını sunarak size özel bir iş yerine sahip olmanızı sağlıyor.

Dudullu'da Ticarethane Sahibi Olarak İş Yerinizle Fark Yaratın

Giderek artan ilgiyle dikkat çeken Akyapı Ticarethane projeleri, başarılı bir iş yeri sahibi olmak isteyenlerin tercihi haline geliyor. Türkiye'nin önde gelen üretim merkezlerinden biri olan Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan ve organize sanayi bölgesi içinde tek parsel olma özelliğine sahip olan bu proje, tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca, proje arazisi içinde bulunan metro istasyonu da projenin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Ticarethane Dudullu, 3 bloktan oluşuyor ve toplamda 636 adet bağımsız bölüm içeriyor. Her bir blok, 80 metrekareden başlayarak 47.985 metrekareye kadar birleştirilebilme özelliğine sahiptir. Blokların sirkülasyon sistemi ve köprülerle birbirine bağlı olduğu Ticarethane Dudullu, farklı ihtiyaçlara uygun metrekare seçenekleri sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.