“Türk Milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin de bir Cumhurbaşkanı adayı var”

“Türk Milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin de bir Cumhurbaşkanı adayı var”

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, YSK'nın verilerine göre 100 bin imzaya ulaştı. Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin ardından dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu. Zafer Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, “Türk Milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin de bir Cumhurbaşkanı adayı var” diyerek Sinan Oğan’a destek veren herkese teşekkür etti.

Adalet Partisi ve Zafer Partisi’nden oluşan ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, imza sürecinin başlamasının ardından 5’inci günde 100 bin imzayı toplayarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için belirlenen sınırı geçti. Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin ardından dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Sinan Oğan’a destek veren herkese teşekkür eden ve Zafer Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar şunları kaydetti:

“Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sinan Oğan’a 100 bin imza kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Artık Türk Milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin de bir Cumhurbaşkanı adayı var. Bu süreçte 5 gün sonunda, en iyi performans gösteren illerden biri olan Aydınımızda Zafer Partisi İl Başkanımız Mustafa Tunca Onay ve yönetimini de kutluyorum. İmza sürecinde başından beri büyük gayret göstererek, ilçe bazında nüfus oranına göre ülke çapında birinci olan Kuşadası Zafer Partisi İlçe yönetimimizi ve Saygıdeğer Kuşadası halkını da tebrik ediyorum. Arınmış gönüllerle mücadeleye devam. Yolumuz açık olsun.”

YSK seçim takvimine göre 100 bin imzalı cumhurbaşkanlığı adayları için 22 Mart'ta başlayan imza süreci, 27 Mart günü saat 20.00’ye kadar devam edecek.

sinan-ogan.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.