Turktakipcimiz inceleme: Turktakipcimiz'den ınstagram takipçi ve beğeni nasıl satın alınır?

Turktakipcimiz inceleme: Turktakipcimiz'den ınstagram takipçi ve beğeni nasıl satın alınır?

Turktakipcimiz, birkaç dakika içinde gerçek beğeniler, takipçiler ve görüntülemeler oluşturmanıza yardımcı olduğunu iddia eden bir sosyal medya pazarlama aracıdır. İlk günden beri, şirket yalnızca Instagram'a hitap ediyor. Turktakipcimiz'in hizmetlerinin amacı, Instagramcıların herhangi bir gerçek zaman veya çaba harcamadan platformda viral tipte dikkat çekmelerine yardımcı olmaktır.

Birçok kişi, Instagram kullanıcılarının bir çoğu Turktakipcimiz hizmetlerinden aldığı beğeni satın alma, izlenme satın alma, takipçi satın alma gibi hizmetlerin "Doğruluğunu" sorguluyor.

Bu endişelerin temelinde, şirketin vaat ettiği sonuçlara söz verdiği zamanda ulaşamaması yatmaktadır.

Yine de Turktakipcimiz, hizmetleri için kaydettiği profillerin saygınlığı nedeniyle bu kadar uzun süredir devam eden ve olumlu bir itibar kazanmayı başardı.

Örneğin, yalnızca doğrulanmış profillerle çalışır ve beğenilerinin her birinin gerçek olduğunu garanti eder.

Turktakipcimiz, şirketin hizmetlerinden memnun olmayan yani düşüş olursa, 30 günlük, sorgusuz sualsiz tam bir geri ödeme sunar. Ayrıca günün her saati destek sunar.

TURKTAKIPCIMIZ'DEN BEĞENİ, TAKİPÇİ VEYA GÖRÜNTÜLEME SATIN ALMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Turktakipcimiz, hevesli Instagram kişilerinin beğeni, takipçi ve görüntüleme sayılarını hızlı bir şekilde ve çok az veya hiç çaba harcamadan artırmalarına yardımcı olmayı vaat ediyor.

Hizmetleri, acemi kişiler veya Instagram'a yeni başlayanlar için idealdir.

Turktakipcimiz'in hizmetleri sayesinde dakikalar içinde erişiminizi genişletebilir ve sayfanızın görüntülenme sayısını artırabilirsiniz.

Instagram'da erişiminizi artırmak istiyorsanız Turktakipcimiz'in hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Ancak, Instagram beğenilerini ve takipçilerini satın almanın, etkileyici statüsüne ulaşmak için yalnızca geçici bir önlem olduğunu unutmayın.

İlk dalgalanmadan sonra korumak istiyorsanız, Turktakipcimiz işini yaptıktan hemen sonra çaba göstermelisiniz.

Aksi takdirde, hizmetleri aracılığıyla kazandığınız veya Turktakipcimiz'in yardımına başvurmadan önce kazandığınız herhangi bir statüyü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Beğeni, takipçi veya görüntüleme satın almadan önce şunları göz önünde bulundurun:

Instagram beğenilerin, takipçilerin veya görüntülemelerin satın alınmasına göz yummaz Turktakipcimiz, doğrulanmış profiller kullandığını belirtiyor, ancak bunun doğru olup olmadığını kesin olarak söylemenin bir yolu yok.

TURKTAKIPCIMIZ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARININ GÖZDEN GEÇİRİLMESİ

Artık Turktakipcimiz'in ne yaptığına aşina olduğunuza göre, ürünün özüne inmenin zamanı geldi. Turktakipcimiz'in hizmetine kaydolduğunuzda tam olarak ne elde edersiniz?

Aşağıdaki en iyi ürünlerine ve özelliklerine göz atın.

TURKTAKIPCIMIZ İLE INSTAGRAM BEĞENİ SATIN ALMA

Turktakipcimiz'in yalnızca üç ürününden biri olan beğeniler,

Instagram gönderilerinizin daha fazla ilgi, etkileşim ve başarı kazanmasına yardımcı olabilir.

Turktakipcimiz, beğenilerinin "instagram türk gerçek beğeni" olduğunu, yani gerçek kişiler tarafından barındırılan gerçek hesaplardan geldiğini iddia ediyor.

Şirket, beğenileri dakikalar içinde teslim etmeyi vaat ediyor ve beğenileri gönderiler arasında bölme seçeneği sunuyor.

TURKTAKIPCIMIZ YÜKSEK KALİTELİ BEĞENİLER

Yüksek Kaliteli beğeniler, gerçek profil resimleri olan hesaplardan gelen beğenilerdir.

Ancak, bu hesapların başka yüklemesi yoktur. Yüksek Kaliteli beğeniler ile aşağıdakileri elde edersiniz:

Garantili anında teslimat Video görüntülemeleri Beğenileri birden fazla gönderi/resim arasında bölme seçeneği Kademeli veya anında teslimat bunu sipariş esnasında belirtmeniz yeterli.

TURKTAKIPCIMIZ İLE INSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALMA

Takipçisiz beğeni almak biraz şüpheli. Turktakipcimiz bunu fark eder ve Instagramcılara beğenileriyle birlikte instagram takipçi satın alma fırsatı sunar.

Turktakipcimiz, beğenilerinde olduğu gibi takipçilerinin de %100 gerçek hesaplardan geldiğini iddia ediyor. Ek olarak, iki tür takipçi sunar: Yüksek Kaliteli ve Aktif.

TURKTAKIPCIMIZ YÜKSEK KALİTELİ TAKİPÇİLER

Yüksek Kaliteli takipçiler, gerçek profil resimlerine sahip aktif hesaplardan gelir, ancak hesaplarda başka hiçbir aktivite yoktur.

200 ila 5.000 takipçi satın alabilirsiniz. Ne kadar çok takipçi satın alırsanız, o kadar fazla indirim alırsınız.

Örneğin, 200 Karışık Yüksek Kaliteli takipçi size 6TL ye mal olacak, ancak 500 Türk takipçi ise size 23tl ye mal olacak.

Kaliteli takipçiler ile hızlı teslimat ve 7/24 destek alırsınız.

TURKTAKIPCIMIZ AKTİF TAKİPÇİLER

Planın adından da anlaşılacağı gibi, Turktakipcimiz'in Aktif Takipçileri seçeneğini seçtiğinizde, gerçek, aktif hesapları olan gerçek kişilerden takipler alırsınız.

Bu planlar, Instagram büyümeleri konusunda ciddi olan ve satın almalarıyla ilgili olarak çok az veya hiç düşüş istemeyen kişiler veya gelecek vadeden kişiler içindir.

TURKTAKIPCIMIZ İLE INSTAGRAM GÖRÜNTÜLEME SATIN ALMA

Turktakipcimiz'in sunduğu üçüncü ve son ürün görünümlerdir. Düzenli olarak video yayınlıyorsanız, görüntülemeler önemlidir. Aslında,

Instagram hesabınız videolara dayanıyorsa veya video açısından zenginse, beğeniden çok izlenmeye ihtiyacınız var.

Instagram, beğendiğinden daha fazla izlenen hesaplara öncelik veriyor.

Üç saniye veya daha uzun görüntülemeleri olan gönderileri "insanların dikkatine değer" olarak değerlendirir ve bu nedenle,

bunları çok sayıda beğeni alan ancak çok az veya hiç izlenmeyen videolarda tanıtacaktır. Ek olarak, görünümler daha az risklidir.

Instagram, beğeniler ve hatta takipçiler için ödeme yaptığınızı öğrenirse, bu beğenileri veya takipleri hesabınızdan kaldırabilir.

Ancak, videolarınızdan görüntülemeleri kaldıramaz. Ayrıca, önemli bir takipçi kitleniz olmasa bile yüzlerce ila binlerce görüşe sahip olmak mantıklıdır.

Sizin için bu iki anlama geliyor. İlk olarak, hesabınızın Instagram'ın şüphesini çekme olasılığının daha düşük olduğu anlamına gelir.

İkincisi, beğenilerle yapmanız gerektiği gibi izlenme ve takipçi satın almak zorunda olmadığınız anlamına gelir.

Bunun yerine, yalnızca görüntüleme satın alabilir ve yine de orijinal görünebilirsiniz. 1000 ila 350.000 Instagram görüntülenme satın alabilirsiniz.

1000 izlenme paketi 5tlden başlıyor..

Görüntülemeler, satın alma işleminden yalnızca beş dakika sonra gerçekleşir, ancak Turktakipcimiz, siparişinizi verdikten sonraki 60 saniye içinde sizin için çalışmaya başlar.

HIZLI TESLİMAT

Şimdi Turktakipcimiz'in tekliflerini tartıştığımıza göre, onu rakiplerinden ayıran şeyi keşfetme zamanı.

Diğer özelliklerinin yanı sıra Turktakipcimiz, “Hızlı Teslimat Garantisi” ile özellikle gurur duymaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.