Üç kez Türkiye şampiyonu olan Ece, üniversiteli oldu
Efeler Belediyesi Otizm Yaşam Merkezi’nde eğitim gören 19 yaşındaki masa tenisi sporcusu Ece Volkan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni kazandı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, genç sporcuyla bir araya gelerek başarısını kutladı.
Masa tenisinde üç kez Türkiye şampiyonluğu elde eden Ece Volkan, üniversiteyi kazanarak spor başarılarına bir yenisini ekledi. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Ece ve ailesiyle buluşmasında genç sporcunun hedeflerini ve üniversite yaşamına ilişkin düşüncelerini dinledi; kendisine çeşitli hediyeler verdi.
BAŞKAN YETİŞKİN’LE MASA TENİSİ OYNADI
Ece’nin azmiyle arkadaşlarına örnek olduğunu belirten Yetişkin, genç sporcuya üniversite hayatında başarılar diledi. Buluşmada ikili masa tenisi maçı da yaptı. Yetişkin’in, “Türkiye şampiyonuyla oynuyorum, yenmek kolay değil” sözleri salonda gülümsemeye neden oldu.
Ece’nin babası Serkan Volkan, kızının gelişimine katkı sunan Efeler Belediyesi Otizm Yaşam Merkezi eğitmenlerine ve Başkan Yetişkin’e teşekkür etti. Volkan, Yetişkin’in kendilerine bir belediye başkanından çok arkadaş gibi yaklaştığını söyledi.
MERKEZDE EĞİTİM VE GELİŞİM ÇALIŞMALARI
Efeler Belediyesi Otizm Yaşam Merkezi’nde ergoterapi, duyu bütünleme, spor, müzik, resim, oyun, özel eğitim ile dil ve konuşma çalışmaları ücretsiz olarak sunuluyor. Merkezde, özel gereksinimli bireylerin gelişimlerinin ve yaşam becerilerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.