Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz’dan KKTC Çıkartması

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz’dan KKTC Çıkartması

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Ülkü Ocakları mensuplarıyla görüşmelerde bulunmak ve Kıbrıs Teşkilatlarını ziyaret etmek üzere gittiği 3 günlük için K...

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Ülkü Ocakları mensuplarıyla görüşmelerde bulunmak ve Kıbrıs Teşkilatlarını ziyaret etmek üzere gittiği 3 günlük için Kıbrıs temaslarını tamamladı.

KKTC ziyareti sırasında KKTC Ülkü Ocakları’nda bir konuşma yapan Kılavuz, Kuzey Kıbrıs’ın ve Türkiye’nin bir kaderi paylaştığını belirterek, “Sizler burada var oldukça Kıbrıs ilelebet Türk’ün olacaktır. Ülkücü Hareket kutlu yürüyüşünü sürdürdükçe, Türklüğü pazarlık meselesi yapmaya çalışanların hain planları asla hayat bulmayacaktır” dedi.

KKTC’nin ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın kabrini ziyarette bulunarak dua eden Kılavuz ve beraberindeki heyet, kabir ziyaretinin ardından Türk Mukavemet Teşkilatı Anıtı’nı ve Kıbrıs Türk’ünün yaşadığı acıların sergilendiği Barbarlık Müzesi’ni gezdi.

Ziyareti sırasında Kılavuz, Şehit Fırat Çakıroğlu Erkek Öğrenci Yurdu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreni sırasında yaptığı konuşmada Kılavuz, ” Ülkücü Hareket kutlu bir mefkûreye inanmış ve bu yolda canlarını feda edenlerin hareketidir. Bunun için bu davanın manevi tarafı her şeyin üzerindedir” ifadesini kullandı.

MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in doğduğu evi ziyaret eden Kılavuz, Lefke Avrupa Üniversitesi Ülkücüleri ve Lefke Ülkü Ocakları’nın düzenlediği “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı ve Zafer Yürüyüşüne” katıldı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz’dan KKTC Çıkartması

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz’dan KKTC Çıkartması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.