Umut Tuncer umut verdi: Kaygılanmayın biz varız!

Umut Tuncer umut verdi: Kaygılanmayın biz varız!

CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığını yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 faaliyet raporunda belirtilen Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanlığının personel giderleri hariç 153 lira ayırması İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer tarafından hayretle karşıladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporunda Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı’nın, kenti tanıtmak için 153 lira harcanması konusunda sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, “Aydın Büyükşehir Belediyesi 2021 faaliyet raporunda Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanlığının personel giderleri hariç 153 lira olan faaliyet bütçesi bizleri şaşırttı. Kuşkusuz dünyanın en güzel şehri olan Aydın'ımız en güçlü şekilde tanıtılmayı hak ediyor” dedi.

“Hemşehrilerimiz müsterih olsun, kaygılanmasın” diyerek Aydınlılara umut veren Tuncer şunları kaydetti.

“Bakanlığımız vizyonuyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Aydın'ımızı ulusal ve uluslararası mecralarda son iki yılda 100'lerce haber trafiği ile eksiksiz ve güçlü bir şekilde tanıttık, tanıtıyoruz. Bunun karşılığını da pandemi dönemi olmasına rağmen turizm ziyaretçi rekoru kırarak aldık. Bu noktada Aydın basınımız, sivil toplum örgütlerimiz ve diğer paydaşlarımızla güç birliği içinde eşsiz bir başarıya imza attık. 2022'de çok daha büyük başarıları yaşayacağız..”

faaliyet-raporu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.