Vali Canbolat, yangında yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret etti
Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı kırsal Yılmazköy Mahallesi Keçideresi mevkiinde çıkan yangında, aralarında itfaiye ve orman personelinin de bulunduğu 15 kişi yaralandı. Aydın Valisi Yakup Canbolat, yangın sırasında başından yaralanan Yasin Tosun’u hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yangın, 27 Temmuz Pazar günü saat 14.15 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle zirai alanda başladı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, AFAD, UMKE, emniyet TOMA’ları ve sivil toplum kuruluşlarına ait ekipler sevk edildi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangına havadan da 6 uçak ve 8 helikopterle müdahale edildi. Yoğun çabaların ardından yangın kontrol altına alındı.
Yangında 12 sivil vatandaş ile 2 itfaiye ve 1 orman personeli olmak üzere toplam 15 kişi yaralandı. Yaralılardan biri olan Yasin Tosun’un başına aldığı darbe sonucu kafatasında çatlak oluştuğu öğrenildi. Tosun, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Aydın Valisi Yakup Canbolat, hastaneye giderek Tosun’u ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sırasında geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Canbolat, yaralılara acil şifalar diledi.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.