Westinghouse servisi ile artık her şey çok kolay

Westinghouse servisi ile artık her şey çok kolay

Beyaz eşya ürün grubuna ait tüm cihazlar burada işlenir. "Beyaz eşya" ürün grubunda mikrodalga fırınlar, ekmek yapma makineleri, elektrikli süpürgeler, mutfak robotları, buzdolapları, çamaşır makineleri ve masaj cihazları yer almaktadır.

Mikrodalgalar söz konusu olduğunda, evde kullanılanlara ek olarak catering sektöründe kullanılan profesyonel cihazların da tamiri yapılmaktadır. Atölye onarımlarına ek olarak, bu cihazlara yönelik servis, yerinde onarımları ve bazı cihazların sözde kontrol kartlarının işlenmesini veya değiştirilmesini de içerir. Bu devre kartları atölyede ölçüm cihazları ve hizalama yazılımları yardımıyla işlenebilir. Ev elektroniği için bir servis hattı da bu bölümdeki çalışanlar tarafından yönetilmektedir. Westinghouse servisi olarak tüm beyaz eşyalarınızın tamirini yapmaktayız.

Westinghouse Servisi Olarak Hangi Arızalara Bakmaktayız?

Buzdolabı Teknik Servis; Herhangi bir marka ve modeldeki dükkanlar için buzdolaplarının onarımını sadece makul fiyat garantisi altında yapıyoruz. İnternet üzerinden verilecek servis olarak güvenilir servis buzdolabı tamir servisi ile ekonomik çözümler sunmaktan gurur duyuyoruz.

Çamaşır Makinesi Tamir Servisi; Westinghouse servisi olarak müşteri memnuniyeti odaklı, 7/24 teknik servis temsilcisi ve çamaşır makinesi sunarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Profesyonel teknik servis ekibimiz ile her geçen gün ağınızı artırarak büyümeye devam ediyoruz.

Teknik Servis Bulaşık Makineleri; Bulaşık makinesi tamiri hizmeti için iletişim telefon numaramızdan bize ulaşarak servis talebinizi arayabilirsiniz. Uygun fiyata teknik servis garantili bulaşık makinesi tamiri yapmaktayız.

Kurutucu Tamir Servisi; Tamir sonrası tekrarlayan ve arıza durumunda kurutucu bakım servis ve Beyaz eşya klima servisi olarak 1 yıl içerisinde en küçük ücret karşılığında işçilik dahil parçalar için tespitsizdir.

Beyaz Eşya Tamir Servisi; Dünyaca ünlü, büyük firmaların, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak ekonomik çözümler üreterek, garanti sonrası faaliyetlerini aşama aşama güvenilir hizmet doğrultusunda değil, sadece en uygun fiyata, orijinal parçaya dayalı olarak değiştirmemize profesyonel servis ekibimizle siz değerli müşterilerimize direkt olarak ulaşmaktayız.

Çamaşır Makinesi Tahliye Yapmıyorsa; Pompanın her zaman arızalı olması gerekmez. Çamaşır makinesi aniden tahliye olmazsa, tıkanmış bir tiftik filtresi genellikle yaygın bir nedendir. Bu yüzden önce saç, bozuk para veya benzeri yabancı cisimler veya kirler için kontrol etmeli ve gerekirse çıkarmalısınız. Tiftik filtresi, çoğu çamaşır makinesinde makinenin sağ alt tarafında bulunur. Ancak, su kaçabileceğinden hav filtresini açmadan önce yeterince büyük bir kabı hazır bulundurmanız gerekir. Hav filtresini temizleyerek bakteri oluşumunu da engellemiş olursunuz. Bunlar, makinede koku oluşumunun ana nedenidir.

Buzdolabı Soğutmuyor veya Düzgün Soğutmuyorsa; İlk önce, güç kaynağını kontrol edin. Kablo prize doğru takılmış mı, sigorta bozuk mu veya arızalı mı? İkinci olarak, termostatın doğru ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edin. Sıcaklık kontrolü, buzdolabı yüklendiğinde yanlışlıkla değiştirilmiş olabilir ve bu nedenle cihaz düzgün şekilde soğutmuyor.

Bulaşık Makinesi Artık Düzgün Yıkamıyorsa; Westinghouse servisi olarak tabii ki, bulaşık makinesinin kendisi kirliyse veya artıklarla doluysa, bulaşıklar da düzgün şekilde temizlenemez. Bu nedenle bulaşık makinesini düzenli olarak, yaklaşık 1-2 ayda bir özel bir makine temizleyicisi ile temizlemenizi öneririz. Bu, yağ kalıntılarını ve bakterileri ortadan kaldırır. Ek olarak, yemek artıkları sıklıkla burada biriktiğinden, eleği düzenli olarak temizlemelisiniz. Beyaz eşya klima servisi firmamız özelinde bakteriler gelişir ve bulaşık makinesi kötü kokar.

Kaynak: https://beyazesyaklimaservis.com/westinghouse-servisi/

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.