Yerli otomobil TOGG Gördes’te büyük ilgi gördü

Yerli otomobil TOGG Gördes’te büyük ilgi gördü

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, Manisa'nın Gördes ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, Manisa'nın Gördes ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli ilk otomobili TOGG, Manisa'nın Gördes ilçesinde vatandaşların ziyaretine sunuldu. Gördes Şehit Makbule Meydanı'na getirilen TOGG, yoğun ilgi gördü. TOGG'un etrafında toplanan kalabalık, fotoğraf çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Gördes Belediye başkanı Muhammet Akyol ve AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan Gördes'e gelen yerli ve milli arabayı karşıladı. TOGG'un ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Akyol, "Yerli ve milli üretimimiz Türkiye'mizin gururu bugün Gördes'te. Hepinizden Allah razı olsun bugün bizleri yalnız bırakmadınız. Tüm Türkiye'ye memleketimize hayırlı olsun. Yerli ve milli aracımızın Gördes'e gelmesini sağlayan başta Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız ve milletvekilimiz olmak üzere ve üretiminde her aşamasında emeği geçen katkı sağlayan bütün bakanlarımıza tüm çalışanlarına Gördes halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Yapılamaz denilen yerli olan otomobilimiz bugün Gördes'te gurur duymamak elde değil inşallah bu milli ve yerli projelerin savunma sanayisindeki bu projelerimizin İHA'ların SİHA'ların TCG Anadolu gibi büyük projelerin devam etmesi için 28 Mayıs 2023'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.