Zafer Partili Bayraktar: “AK Parti ile CHP ruh ikizi”

Zafer Partili Bayraktar: “AK Parti ile CHP ruh ikizi”

Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Kuşadası Yaylaköy Mahallesinde bulunan belediyeye ait beş adet parsel arazinin satış kararı nedeniyle Kuşadası Belediyesi’ne tepki gösterdi. Bayraktar, ‘Sat kurtul’ anlayışındaki AK Parti ile CHP’nin ruh ikizi olduğunu öne sürdü.

Türkiye’nin en büyük ekonomik sıkıntısının ‘sat kurtul, ver kurtul’ anlayışının bütün siyasete ve devlet kurumlarına sirayet ettiğini belirten Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “AK Parti ile CHP ruh ikizi gibiler. Satış konusunda CHP, AK Parti’yi aratmıyor” dedi.

CHP’Lİ VE İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNE SATIŞ SORUSU

CHP’li Kuşadası Belediyesi’nin 3 yıldan beri belediyeye ait malları haraç-mezat sattığını söyleyen Zafer Partili Bayraktar, “3 yıldan beri sattıklarının üzerine 4 Temmuz tarihli Belediye Meclis toplantısında Yaylaköy’de bulunan 5 adet parsel arazinin satışı konusunda karar aldılar” diyerek CHP’li ve İYİ Partili Meclis üyeleri ile belediye yönetimine, “Bu parselleri neye istinaden satıyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

“Belediye bütçesini yönetemiyor musunuz ya da konserlere, ısmarlama ihalelere, doğrudan alımlara, katlamalı peyzaj düzenlemelerine bütçeniz mi yok?” diye konuşan Bayraktar şunları kaydetti:

"Bu malları niye değerinin altında satışa çıkarıyorsunuz? Öyle ise adrese teslim ihale mi yapılacak? Bu malların satışı konusunda daha 4 yıl öncesine kadar, meclis üyesi iken şov yaparak belediye mallarının satışına karşı çıkan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek bu konuda ne düşünüyor? Sayın Gürbilek dün satışlar yanlış idi de, bugün doğru mu? Bugün ses çıkarmıyorsanız, onaylıyorsunuz demektir. Onayladığınıza göre neden onayladığınızı CHP Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok önem verdiği, dilinden düşürmediği şeffaflık ilkesiyle Kuşadası kamuoyuna açıklayınız.”

HER İKİ İTTİFAKI DA ELEŞTİRDİ

“Satılan parsellerin babanızın malı değil, Türk Milletinin, tüyü bitmemiş yetimin hakkı” uyarısında bulunan Bayraktar, “Cuumhur ittifakı, Millet İttifakı al birini vur ötekine” diyerek her iki ittifakı da eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.