Zafer Partili Ünbay: “Aydın’da güzel sonuçlar alacağız”

Zafer Partili Ünbay: “Aydın’da güzel sonuçlar alacağız”

Kuşadası İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Seray Ünbay, Türk milliyetçilerinin kalesi Aydın’da 2023 seçimlerinde güzel sonuçlar alacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Genel İdare Kurulu Üyesi Ünbay’ı kapıda karşılayan Zafer Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “Genel İdare Kurulu Üyemiz Sayın Seray Ünbay’ı partimizin Kuşadası teşkilatında ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Kendisi İstanbul’da ikamet etmesine rağmen Kuşadası’nda ciddi yatırımları olan üst düzey bir yöneticimizdir. Aynı zamanda da partimizin en genç kurucu üyesi olan kendisine hoş geldiniz diyoruz” dedi.

''BİZ SİYASETÇİ DEĞİL BİR DAVANIN TAKİPÇİSİYİZ''

Başkan Bayraktar, ilçedeki çalışmalarına dur durak bilmeden devam ettiklerini kaydederek , “Ümit Hoca da büyük bir dava adamıdır. Türk Milleti’nin demografik yapısına karşı oynanan oyuna tek başına dikildi. Cumhur ve Millet İttifakı’nın kovanına çomak soktu. Türk Milleti’ni tekrar ayağa kaldırarak uyandırdı. Biz böyle kutsal bir vazifede Ümit Özdağ’ın yanında bulunmaktan ve onun ardında çakışmaktan Genel İdare Kurulu üyemiz nezdinde de gurur ve şeref duyuyoruz. Siyaset iddia işi. Biz de iddialıyız. Kuşadası’nda artık bazı şeylerin değişmesi lazım. Halka yönelik yönetim anlayışının gelmesi lazım. İddialıyız, ilk genel seçimde bu iddiamızı herkese göstereceğiz. Kuşadası Kuvayi Milliye’nin kalesidir. En büyük Kuvayi Milliyeci Ümit Özdağ’ın partisinin de Kuşadası’nda taban bulamaması düşünülemezdi. 6 ayda geldiğimiz nokta ortada. Hedefimiz Kuşadası’nda en yükseğe çıkmaktır” diye konuştu.

KUŞADASI TEŞKİLATINI ÖVDÜ

Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı başarılı çalışmalarıyla nedeniyle tebrik eden Genel İdare Kurulu Üyesi Ünbay, Aydın’da son dönemde milliyetçi oylarda düşüş yaşandığını vurgulayarak gençleri Zafer Partisi’ne katılmaya davet etti. Aydın’ın son dönemlerde siyasi açıdan bakıldığında ‘milliyetçi oy’ anlamında büyük kayıplara uğradığını söyleyen Ünbay, Aydın’da Zafer Partisi olarak 2023 seçimlerinde güzel sonuç alacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

“KUŞADASI BELEDİYESİ’Nİ ALABİLİRİZ”

'Genel Merkezin Kuşadası'nı nasıl görüyor?' sorusuna; Kuşadası’nı çok güçlü gördüğüne değinen Ünbay, “Kuşadası ilçe teşkilatımız Genel Merkezimizce çalışmalarından dolayı takdir edilen bir ilçemizdir. Bir çok ilden daha çalışkan. Genel Merkezimiz bu noktada belediyeye bile oy alınacağını düşünüyor. Bu açıdan Genel Merkezimizin tutumunun çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Kendilerini tebrik ve takdir ediyorlar. Genel Başkanımız da bu çabayı ve gayreti karşılıksız bırakmamak için Kuşadası’na bizzat ziyaret gerçekleştirdi. Bizim aile olarak işimiz, gücümüz ve yatırımlarımız burada. Çocuklarım olduğu için ben sadece yazları geliyorum ancak eşim sürekli yaz-kış burada. Burada bir yaşam sürdüğümüz için de ilçe teşkilatımıza desteğimiz söz konusudur” diye konuştu.

“AYDIN, KUŞADASI VE DİĞER İLÇELERİ, TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE ÖNEM VEREN BİR HALKA SAHİP”

Aydın siyasetiyle ilgili düşüncelerini aktaran Ünbay, “Aydın, son yıllarda siyasi açıdan milliyetçilik bakımından oy anlamında büyük kayıplara uğradı. Bu, biz milliyetçileri üzen bu durumdur. Bu halkın suçu değil. Yönetenlerin suçudur. Başa gelen insanların ya da adayların hem milletvekilliği, hem Büyükşehir, hem de ilçe belediye başkan adayları nezdindeki kötü yönetimi sayesinde milliyetçilerin oyları zarar gördü. Zafer Partisi, Türk milliyetçilerinin yeni kalesidir. İnşallah Zafer Partisi ile birlikte Türk Milliyetçiliğini savunan bu ideolojideki halkımızı partimize destek vermeye davet ediyoruz. Aydın’da da siyasi açıdan güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Aydın, Kuşadası ve diğer ilçeleri, Türk milliyetçiliğine önem veren bir halka sahip. Ben bunu en başından beri görüyorum. Belki de oy verecek, destekleyecek kendi düşüncelerini temsil edecek siyasetçi görülemediği için milliyetçilik bakımından Aydın’da böyle bir kayıp yaşandı. Zafer Partisi ile bu durum düzelecektir. İlk seçimde de bunu göreceğiz. İlk seçimden sonra başarımız daha da artacaktır” diye konuştu.

''GENÇLER,ÜLKENİZE SAHİP ÇIKIN!''

Kendisinin ilk kez Zafer Partisi ile siyasete başladığının da altını çizen Ünbay, “Bu da kendi adıma gurur duyabileceğim bir durumdur. Gençlere tek çağrım; Ülkenize sahip çıkın. Milliyetçilik çok güçlü bir kavram. Atatürk’ün de dediği gibi ihtiyaç duyduğumuz tek şey, damarlarınızda akan kandır. Onlara tek çağrım; Vatana, ülkeye sahip çıkmaları ve siyasette güçlerini göstermeleridir. İlk kez oy kullanacak bir nesil var. Bu istila ve haksızlıklara, adaletsizliğe karşı, birçok Türk gencinin elinden alınan haklara karşı tavrımız ortaya koymalıyız. Birçok Suriyeli genç sınavsız üniversite giriş yapıyor. Çeyiz yardımı gibi saymakla bitiremeyeceğiz yardımlar söz konusudur. Böyle bir adaletsizliğin olduğu bir ülkede, gençlerimiz evvela vatanına sahip çıkmalıdır. Ben ilk kez bunları düşünerek çocuklarımın geleceğinden şüphe duyduğum için siyasete atıldım. Birileri bir mücadele vermek zorunda. Gençlere bu mücadelemize ortak olmalarını istiyorum. Bizim için manevi destek çok önemli. Desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Konuşmaların sonunda İlçe Başkanı Bayraktar, Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK)Ünbay’a, üzerinde Atatürk rölyefinin bulunduğu saat, çini işlemeli tabak takdim ederken, Zafer Partisi Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Sevinç Akcan da destek ve ziyaretlerinden ötürü çiçek takdim etti.

zafer-partisi-1.jpg

zafer-partisi-2.jpg

zafer-partisi-3.jpg

zafer-partisi-4.jpg

zafer-partisi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum