Zafer Partisi'nde Akgün ve Kayhan aday adayı oldu

Zafer Partisi'nde Akgün ve Kayhan aday adayı oldu

14 Mayıs 2023’te yapılacak Genel seçimlere Ata İttifakı olarak girecek Zafer Partisi'nde Kuşadası ve Söke bölgesinin sevilen isimleri Ecem Söyleten Akgün ile Kemal Kayhan Zafer Partisi Genel Merkezine giderek evraklarını teslim etti ve Aydın milletvekili aday adayı oldu.

Kuşadası’nın tanınmış simalarından avukat Ecem Söyleten Akgün, “Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisi olarak böyle bir siyasi çizgide aday adayı olmanın gururunu yaşıyorum, Ümit Özdağ liderliğinde Türkiye’nin gerçek gündemini dile getirdiği için Zafer Partisi’ndeyim" diyerek aday adaylığını duyurdu.

Zafer Partisi’nden aday adayı olan ikinci isim Kemal Kayhan oldu. Söke’nin sevilen simalarından Söktaş’ın kurucularından, endüstri mühendisi, spor ve siyaset dünyasının duayen isimlerinden, Kemal Kayhan Zafer Partisi Aydın Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Kayhan açıklamasında "Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçilerinin adresi bellidir, lideri Ümit Özdağ’dır. Bu kutlu davada, gerçekleri söyleyen bir liderle yol yürümek, mücadele etmek Türk milletine hizmettir" diyerek adaylığını açıklarken, “Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve Genel Başkanı Ümit Özdağ liderliğinde seçim sürecine hazırız” mesajı verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.