Zafer Partisi’nden Suriyeliler için imza kampanyası

Zafer Partisi’nden Suriyeliler için imza kampanyası

Zafer Partisi Aydın İl Teşkilatı "Suriyelilerin Suriye’ye Dönüşü" için imza kampanyası başlattı. İl Başkanı Ercan Arslan, “Vatanına sahip çık, bir imza da sen at!” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın partisinin sığınmacıları hedef alan imza kampanyası için "Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için topladığımız 10 milyon imzayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne teslim edeceğiz" diyerek başlattığı kampanya İçişleri Bakanlığı yasaklamıştı.

Sığınmacılar konusunda yaptıkları çalışmaları tüm engellemelere rağmen ısrarla sürdürdüklerini belirten Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, “Tüm engellemelere rağmen haydi Aydın! Vatanına sahip çık, bir imza da sen at! Türkiye'deki bütün sığınmacıların hepsi bir yıl içinde vatanlarına geri dönecek!” diyerek partisinin sığınmacıları hedef alan kampanyası için destek istedi.

Zafer Partisi tarafından başlatılan “Suriyelilerin Suriye’ye dönüşü imza kampanyamıza katılın” çağrısında bulunan İl Başkanı Arslan, https://zaferpartisiaydin.org.tr internet adresi üzerinden kampanyaya destek verilebileceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.