Zafer Partisi’nden “Suriyeliler Suriye’ye” imza kampanyası

Zafer Partisi’nden “Suriyeliler Suriye’ye” imza kampanyası

Zafer Partisi Efeler İlçe Teşkilatı aşure hayrı ile birlikte “Suriyeliler Suriye’ye” imza kampanyası düzenledi.

Zafer Partisi Efeler İlçe Teşkilatı iki etkinliği bir arada düzenledi. Efeler Bey Cami yanında düzenlenen aşure hayrı ve “Suriyeliler Suriye’ye” imza kampanyasına Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, Efeler İlçe Başkanı İsmail Kebelioğlu ve parti yöneticilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Aşure hayrına katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, “Suriyeliler Suriye’ye” imza kampanyasına destek istedi.

“Türkiye’deki sığınmacılar bir yıl içinde geri dönecek” diyerek partisinin imza kampanyasına destek isteyen Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan şu bilgileri paylaştı.

“Zafer Partisi kurulduğundan bu yana sığınmacılar meselesini gündemde tuttu. Sığınmacıların ülkemizden gönderilmesiyle ilgili kamuoyu oluşturarak, Türk milletini bilinçlendirmeye çalışıyor. Bu konuda epey farkındalık yarattı. Bugün burada Türk kültürünün önemli öğelerinden biri olan, yıllardır sürdürülen ve bereket anlamına gelen aşure günü tertip ettik. Aşure günü ile birlikte “Suriyeliler Suriye’ye” imza kampanyası başlattık. Halkımızın yoğun bir ilgisi ile karşılaştık. İmza kampanyasına başlamamızdan 30 dakika içinde 250 civarında imza toplandı. Suriyelilerin ülkelerine gönderilmesi çok Türkiye için büyük önem arz etmektedir. Zafer Partisi olarak bu kök meseleyi çözdükten sonra ekonomi, tarım, eğitim programlarımızı halkımızla paylaşacağız.”

İl Başkanı Arslan, aşure hayrına katılan ve imza kampanyasına destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

zafer-partisi-1.jpg

zafer-partisi-2.jpg

zafer-partisi-3.jpg

zafer-partisi-4.jpg

zafer-partisi-5.jpg

zafer-partisi-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.