Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

5’inci kalon veya hayinler

Əziz ve Böyük Türk millətim.

Bu gün dünyanin her yerinde geden qeosiyasi ve qeoekonomi oyunlarda , devletlerde baş veren siyasi ve ekonomi oyunlarda , devletini içinde olan kalon -5 ve ya paralel devlet ve ya mənim özümün deyişimle desəm( söylesem) veten hayinleri ( satilmiş çakkalar) hakinda yazmak isterem.

5- ci kalon kökleri Roma iperiyasinin zamanina gedib çikir. Roma imperiyasi zamaninda imperiyanin işğal etdiyi ölkelerde idareçilikde hemin müstemleke edilmiş xalklarin , millətlərin kendinlerinden seçilmiş satkin, şerefsiz xayinleri hemin devletin ve ya ölkenin ust katina ve her bir sinir noktesine yerlesdirediler.

Bu satkinlarda mekam , para, koltuk üçün her türlü kahbelik yapardi kendi milletine. Bu günde bu kalon-5 deyilen xayinler devletlerimizde her sisteminde sinir nöktesinde var.

Hem Türkiyemizde hem de Azerbaycanimizda hem de Türk devletlerimizde( Türkistan daki devletlerimizde) bu şerefsileri devletimizin hem iktidarinda , hemde muhalifetinde yerleşdirilmişler.Son 30, 40 ilde (yilda) devletimizin bütün sistemine yerleşmişler və ust kata kalkmişlar yada ki , kaldirilmişlar. Bunlarin bezileri hiç Türk de deyil düşmen milletlerdendi ya analari ya da babalari . Bunlar hem devletimize hem de milletimize , halkimiza her türlü kahbelik yapir, onlara sahibleri terefinden verilen emirleri edirler, bu şerefsizler TV-lerde, mediyada, qazetelerde genclerimizin milli kimliyini, milli düşüncesini yok etmekle Türk milletini mankurtlaşdirmak, genc nesli kizlarimizi fayişeliye, uyuşdurucuya alişdirirlar , tarihimizi yalan konuşur, yalan yazdirirlar, ( öyredirler) . Devletin de her sahesinden tasmalarini tutan sahiblerine bilgiler verirler.

Her biride halkin arasinda ya da tv-lerde milliyetçilikden, Türklükden , vetenperverlikden konuşur, ister iktidarda olsun, isterse mühalifetde. Bu hayin şərəfsizlər koltuklarinda , mekaminda istifade edib, asl Türk milliyetçilerine, hem de veteni, devletini sevenlere karsi şer ve yalanlar, iftiralar atar ,vetenperverleri ya qezayla , yada sui qesdle ortadan kaldirarlar.

Turk milliyetçilerini siyasi, herbi, elmi, bilgeleri, profesorlari, ziyali yazarlari, araşdirmaçilari, dürüst hüqüqçulari, universtitet öyretmenlerini, ( melimlerini) devletin her sahasinden esasda asl vetenperver, devletini qeyri şertsiz seven insanlarini ve yukarida yazdigim her kesi ve her saheni temizlediler.Azerbaycanimizdada müdafiye nazirliyi( sovunma bakanligi) ust qat generallari rus istiparatinin ajanlari ve onlara köpeklik yapanlarla doldurulmuş, bu güne kimide temizlik getsede tam temizlememiş, 44 – gün savaşda bunu bir daha gördük ne kader hayinlik oldu neçe igid ogullarimiz şehid oldu.Bu gün bele hem suriyada hem de karabagda her gün şehid veririk. Allah hepsine rehmet etsin.Terora karşi ( pkk-ya, asalaya ermeni teror çetelerine ) devletlerimizin mubarize aparmasi, teroru destekliyenlerin planlarini pozmuş. Devletde bütün bu tarikatlari, cammatlari, Sorosçu jurnalistleri, onlarin mediya kanallarini bir defelik silib atmak , kapatmak lazimdir. Hepsi ya ABD- nin, yada İngilis ya da Rus, Fars , Alman istihbarat servislerinde yetişdirimiş ajanlardir. Ben hele suriyeli, afkan , arap mürtecileri demirem onlarin icinde ne kader terorist , ajanlar devlete , vetene sizdirilmiş. Bu çok ciddi meseledi , devletlerimiz tehlukededir, bunlari temizlemesek sonra bedelini çok agir ödüye bilerik, amma inşallah devletlerimiz ve devletlerimizde görev yapan milli ruhu saglam olan igid, merd insanlarimiz ve esgerlerimizin mucadilesiyle bu işe sonunadek mucadile edeceyik.

Milleti kandirdilar ve kendilerini hem de adamlarini devletin üst katina her yerine yerleşdirdiler. Bu yazdiklarim hem Türkiyemize hem de Azerbaycanimiza ve hem de Türk devletlerine aiddir, hiç bir ferk yok. Bizde Azerbaycandada 30, 40 ildi Rusyanin kremilin köpekleri, şerefsizleri, kahbeleri ayni işi yapirlar, farsin köpekleride bir terefde islam din-i adiyla.

Efendiler asl Türk kani olan ve bu devletlerin asl sahibleri bizik Türkler ve bizimle bu vetende 1000 yillerdir bir yerde kardaş kimi yaşiyan az sayli milletlerin ana vetenimizdir. Hepimizin bir anasi var o da bu vetenimiz. Milletimizi yabançilara paraya satdiran memurlarda onlara çalişan kim varsa her kesden tek tek devletimizde , halkimizda hesab soracak.

Bu Türk milletinin devletlerimizin duzunu, ekmeyini yeyib, suyunu içib xayanet ( ihanet) eden kim varsa goz yaşlarina ne de agbaşlarina ne de yaşlarina bakilmayacak.

Bir soz var- tüfenginde 10 gülle varsa 9-nu içimizdeki hayinlere sik, 1- denesi düşmene besdir kalib gelmeye.

Karşida 3- cü Karabag savaşi kaçilmazdi. Zengezur yolunun açilmasi Türk dünyasinin kirmizi çizgisidir. Her birimiz hem sayin cumhur başkani İlham Aliyevin ve hem de sayin cumhur başkani Receb Tayyib Erdoganin bu mubarizesinde ( mucadilesinde) devletimizin yaninda yer almalidir. Her kes üzerine düşen veten, devlet, millet borcunu qeyri şertsiz yerine yetirmelidi.

Saygilarimla Reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.