Allahü ekber diye diye

İslam ülkelerinde insanlar ne çektilerse bu bağnaz, dini kendi çıkarlarına göre kullanan, herkesin kendi davranışlarına göre hareket etmesini isteyen, hep kendileri gibi düşünen insanlar olmasını tercih eden, sıfır bilgi sahibi, bütün dayanakları kendi kafalarında yarattıkları din olan, her şeyin önünde dini tutan insanlardan çok çekmiştir. Kendilerine tecavüz dahil her yol mubah olan, kendi doğrularını din kisvesi altında kendileri gibi olan cahil kesime dayatan ve inandıran insanlar. Bilimin ve teknolojinin her türlü imkânlarından faydalanırlar. En iyi doktorlara gider en lüks evlerde otururlar en pahalı cep telefonunu kullanırlar. Etraflarındaki insanların cehaletinden sonuna kadar istifade ederek hayatı istedikleri gibi yaşarlar. Medeniyetsizler, her konuda kendilerini haklı görüp kendi doğrularını cahil halka inandırarak sonra da biat ettiren cehaletin dibi güruh. Yaptıkları her türlü saldırgan eylemin, suçun karşılığı, cezası yok. Sürekli olarak serbest bırakılıyorlar.

Sivas katliamında yaptıkları gibi; Allahu ekber diye diye insanları yakarak öldürdüler. Hiçbir kutsal kitapta insanı öldürmenin emredildiğinin yazdığını sanmıyorum. Zaten din tıpkı dünyada ki kanunlar gibi insanlar arasında huzuru, hakkı savunmak üzere vardır. Vicdan yoksa din yoktur! Gerisi boş. Onca insana allahu ekber nidalarıyla kıydılar. Neydi suçları? Aydın olmak değil mi? O aydınlığı dinin gölgesinde karattınız. Neden tüm kötülükler sizden çıkıyor? Neden aydınlar hep savunmak zorunda kalıyor vatanı, milleti? Çünkü aydınlar kendi ışıklarıyla gerçekleri görecek kadar aklı başındalar. Ama sizde böyle bir değer, özellik olmadığı için bu dünyanın görünen yüzü değil de görünmeyen tarafıyla cahilleri kandırmak size kolay geliyor.

Allahu ekber demek, ya rabbi sen büyüksün demektir. büyük Allah demektir.

Büyük Allah, yaratan; asla yarattığını yarattığına öldürtecek bir kanun koymaz. Bunu emredecek kadar vicdansız olmaz. Cenab-ı hak’kın nuru, narından büyüktür

Bunlar allaü ekber diye diye insanları katlederler, öldürürler, saldırırlar. Kendilerini kahraman ilan ederler .Sanki yüce Allah onlara kuranı kerimde bunu emretmiş gibi gösterirler. Çünkü vicdanları yoktur.

"Bismillâhirrahmanirrahim", Besmele, "Esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adı ile (başlamak)" anlamına gelir. Besmelenin kısaltılmış şekli "Bismillah" tır. Hiç esirgeyen bağışlayan Allah kullarına böylesine kötülük yapılsın ister mi?

Bismillah diyerek her kötülüğü yaptınız. Din adına insanları öldürdünüz.

Dini neye göre, nasıl kullanıyorsunuz siz?. Yaratanın ve indirilen kuranı kerimin asla insana yönelik kötü sözler, kötü cümlelerle dolu olduğuna inanmıyorum bunları siz uyduruyorsunuz çünkü öyle işinize geliyor. Varlığınızı ve bekanızı buna bağlı sürdürüyorsunuz. Dindar görünüp dine yakışmayacak işler yapıyorsunuz. İnsana fayda sağlayacak hiçbir işiniz olmadığı gibi yaptığınız her eylemde ya insana ya kadına ya da masumlara yönelik öfkeler var.

Sayenizde insanların çoğu inançlarını kaybetti. Bunun sorumlusu sizlersiniz vebali de size ait. İhtimal cennet vadettiğiniz insanlar cennete girecek de, siz dışarıda kalıp o, Kurban Bayramlarında sıratı geçmeyi hayal ederek, kestiğiniz kurbanlar bile sizi kurtaramayacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.