“CHP cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesi olarak anılacak”

“CHP cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesi olarak anılacak”

“Umut Tuncer ile 60 saniye” notuyla bir video yayınlayan AK Parti Aydın milletvekili adayı Doç. Dr. Umut Tuncer, “PKK terör örgütünün vizyonunu yansıtan bu hayalde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir araca dönüşmesi cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesi olarak anılacak” dedi.

AK Parti Aydın milletvekili adayı Doç. Dr. Umut Tuncer, “Umut Tuncer ile 60 saniye” notuyla bir video yayınladı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi (PM), İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinin konuşmalarına yer verilen videoda açıklamada bulunan Tuncer, Kılıçdaroğlu ile PKK terör örgütünün vizyonunun aynı olduğunu söyledi.

Tuncer açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Sayın Kılıçtaroğlu’nun Yerel Yönetimlerde Özerklik hayali iş ortaklarının uzun yıllar peşinde koşunda koştukları bir hedefti. PKK terör örgütünün vizyonunu yansıtan bu hayalde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir araca dönüşmesi cumhuriyet tarihimizin kara bir lekesi olarak anılacak. Türkiye Yüzyılı bölücü zihniyetin ve terör örgütlerinin karanlık hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir yüzyıl değil, kültürel ve sosyal ahengin güvencesi olan ortak değerlerimizin yüzyılı olacak.

İŞTE O VİDEO

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum