Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki 26 belediye başkanı adayını açıkladı. Buna göre, Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükşehirler başta olmak üzere alfabetik sırayla illerin belediye başkan adayları tek tek açıkladı. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

SERVET TÖZ GÜNLER ÖNCESİ AÇIKLAMIŞTI

Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Servet Töz kasım ayında kaleme aldığı yazısında şu değerlendirmede bulunmuştu.

“AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, partinin 21 yıllık siyasi tarihinde 3 dönem üst üste milletvekilliği görevinde bulunan, iki dönem üst üste KİT Komisyonu başkanlığı yapan tek isim. Bu onun hem Aydın teşkilatında hem de genel merkezde güçlü bir isim olduğu anlamına geliyor.

Bu nedenlerle adaylık için yukarıda saydığım 5 aşamayı en rahat geçebilecek, Cumhurbaşkanı Erdağan’ın güvenini kazanmış ismin Mustafa Savaş olduğunu yazmak için müneccim olmaya gerek var mı?

Bence yok!”

Yazarımızın “Mustafa Savaş, Büyükşehir adayı olur mu?” başlıklı yazısı için lütfen tıklayınız

r-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum