Gazetemiz yazarları Erdem ve Akoğlu gururlandırdı!

Gazetemiz yazarları Erdem ve Akoğlu gururlandırdı!

Aydın 24 yazarları Orhan Erdem ve Metin Akoğlu bir başarıya daha imza attı. Yazıları, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Akkoyun’un hazırladığı bilimsel çalışmaya kaynak olurken, makale İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisinde yayımlandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, Sinema Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turan Akkoyun, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin himayesinde gerçekleştirilen “Afet ve Sağlık Hizmetleri” temalı proje çalışmasına “Afet Realitesi Kapsamında İletişim Faktörü” başlıklı bilimsel yazı ile katkı sundu.

Akkoyun, “Afet Realitesi Kapsamında İletişim Faktörü” başlıklı ve “Deprem, afet iletişimi, medya, sinema, toplumsal hafıza” anahtar kelimeli araştırmasında; Aydın 24 Haber yazarları Orhan Erdem’in Aydın 24 Haber’de yayınlanan “Yerel Yönetimler ve Hayatımız” başlıklı yazısı ile Metin Akoğlu’nun “Ahlak, Akıl, Bilim ve Deprem!” başlıklı yazısını kaynak gösterdi. Akkoyun’un çalışması İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisinde yayımlanmasıyla, yazarlarımız Erdem ve Akoğlu’nun yazıları bilimsel dergiye kaynak oldu.

"GURURLANDIK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın 24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Servet Töz, “Yazarlarımızın kaleme aldığı köşe yazılarının bilimsel makalede kaynak gösterilmesi Aydın 24 yazı ailesini gururlandırdı. En çok okunan yazarlar arasında yer alan Erdem ve Akoğlu’nun başarısı tesadüf değil, kendilerini kutluyorum” dedi.

Töz, “Afet Realitesi Kapsamında İletişim Faktörü” başlıklı bilimsel araştırmasında Erdem ve Akoğlu’nun yazılarını kaynak gösteren Prof. Dr. Turan Akkoyun’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum