Hesap Çerçioğlu’ndan başlamalı

Uzun yıllardır iktidara geleceklerini, iktidara geldiklerinde her şeyin çok güzel olacağını hayal eden CHP seçmenine çok yazık…

Öyle yöneticileri, belediye başkanları var ki onlar var oldukça değil önümüzdeki seçim önümüzdeki yüzyıl iktidar olma ihtimalleri yok. 

Öyle çok uzaklara gitmiyorum. Birçok CHP’li akrabam, tanıdığım, arkadaşım var. Hepsi Atatürkçü, gerçekten samimi bir şekilde sol görüşle ülkenin kurtulacağına düşünüyor. Tamamı haksızlıktan, hukuksuzluktan, yolsuzluktan, şikâyet edip, gerçek anlamda halkın ezilmemesi gerektiğine inancını ortaya koyuyor. 

Ancak ne yazık ki CHP içinde azınlıkta olan bir kesim köşeleri tutmuş, gerçek CHP’lilerin eleştirdiği her ne varsa onu yapıyor.  

Atatürk’ün kurduğu CHP’yi maalesef mutlu bir azınlık ele geçirdi, gerçek partilileri hükmediyor. Bu zihniyetin iktidar olmasına imkân yok. Oysa CHP’nin seçmeni iktidar bekliyor.

Lafı uzatmaya eğmeye bükmeye gerek yok. Gazetemizde yayınlanan “Çerçioğlu’nun danışmanı CHP'li belediyeleri akıl almaz yöntemlerle söğüşlemiş” başlıklı haberde yer verilen bilgiler yenilir yutulur cinsten değil.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı Erkan Karaarslan, baldızı, bacanağı ve ekibine kurdurduğu şirketlerle ihalelere girip, danışmanlık işi aldı. Karaarslan’ın önerisi Çerçioğlu’nun onayı ile belediyenin üst düzey makamlarına ataması yapılan bürokratlar, işi kılıfına uydurduğu için yüklü paralar aldığı ortaya çıktı. Karaarslan ile bürokratlar arasındaki para trafiği MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı) raporu ile belgelendi.

Kim bu bürokratlar?

Önder Yeğen, Ahmet Uğur Cebeci, Vural Şahbenderoğlu, Bülent Bozbaş, Özlem Bayraktaroğlu, Egemen Emre Beşli, Hüseyin Soylu, Muharrem Şanlı, Ümit Erkan, Ahmet Murathan Bayrı.

Bu isimlere Karaarslan’ın aktardığı para toplam 1 milyon 700 bin lira. . Bu rakam, bankalar arası EFT kayıtlarına yansıyan miktar. Karaarslan'ın Aydın'da belediye yetkililerine nakit olarak ne kadar para dağıttığı şimdilik bilinmiyor. 

Bunlardan Önder Yeğen, Bülent Bozbaş, Özlem Bayraktaroğlu, Egemen Emre Beşli ve Ümit Erkan hala görevlerine devam ederken, Özlem Çerçioğlu üç maymunu oynuyor.  

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır derhal Özlem Çerçioğlu’nun konuyla ilgili ifadesini almalı. Çerçioğlu’nun çembere aldığı partide bu mümkün değil ama halkın parasını carcur etmeye kimsenin hakkı yok.

Evet, bu hesap sorulmalı… CHP seçmeni artık tepkisini koyup, partilerini arındırmalı. Hesap sormaya Özlem Çerçioğlu’ndan başlamalı. Aksi halde bunun en büyük faturasını CHP ödeyecek. Yazık olacak CHP’nin samimi seçmenine…

Tekrar edelim.

Hesap Çerçioğlu’ndan başlamalı.

Ve devlet! 

Dakika geçirmeden bu kişilere gereken müeyyideyi uygulamalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum