İYİ Partili Sinan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki

İYİ Partili Sinan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesinin karşılığında 3 bakanlık ve MİT konusunda anlaştıklarını açıklamasından sonra "İkimizin arasında özel bir protokol imzalandı" diyen Kılıçdaroğlu’na tepki İYİ Parti Aydın İl Kalkınma Politikaları Başkanı Reşat Sinan’dan geldi. Kılıçdaroğlu’nun sözlerini değerlendiren Sinan, “İhtiraslarınızda, kötü düşüncelerinizde ve bencillik dolu dünyalarınızda boğulun” diyerek sert tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesinin karşılığında 3 bakanlık ve MİT konusunda anlaştıklarını ifade ederken CHP Sözcüsü Faik Öztrak böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Kılıçdaroğlu ise dün akşam yaptığı açıklamalarda Öztrak'ı boşa çıkararak "İkimizin arasında özel bir protokol imzalandı" dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca bu durumdan Öztrak'ın haberdar olmadığını da belirtti..

Protokolden sözcü Faik Öztrak'ın bile haberinin olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"O protokolle ilgili konuşmam doğru değil. İki kişi arasında yapılan ve namusuna teslim edilen bir protokoldür. Benim konuşmam doğru değildir. İkimizin arasında özel bir protokol imzalandı."

SÖZCÜ ÖZTRAK'IN BİLE HABERİ YOK

Kamuoyuna açık bir protokol değil. İkimizin namusuna teslim edilmiş bir protokoldür nokta. Yorum yapmam doğru değil. Faik Öztrak protokolü bilmiyor. Danışman dahil kimse bilmiyor. Sayın Özdağ ve Sayın Oğan'la ilgili yaptığım görüşmelerden diğer parti liderlerinin haberi vardı. Protokolden yoktu."

TEPKİ İYİ PARTİLİ SİNAN'DAN GELDİ

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine tepki İYİ Parti Aydın İl Kalkınma Politikaları Başkanı Reşat Sinan’dan geldi. Kılıçdaroğlu’nun Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yaptığını, protokoller imzaladığını öğrendiklerini belirten İYİ Partili Sinan, yaşananların “rezaletin son perdesi” olduğunu söyledi.

“Hata kaza kazansa CHP’nin İYİ Parti ittifakı ile kazandığı belediyelerde İYİ Partililere nasıl davrandılarsa iktidarda da aynısı yapacaklar belki de bakanlık bile vermeyeceklermiş” diye konuşan Sinan şunları kaydetti:

REZALETİN SON PERDESİ!

Bizler ailemizden, dostlarımızdan, işlerimizden zaman çalarak hayatında hiç CHP’ye oy vermemiş, vermeyecek insanları bile ovada, dağda Kılıçdaroğlu’na oy vermeye ikna etmek için çırpınırken meğerse o Ankara’nın karanlık dehlizlerinde bırakın ittifak ortaklarını kendi arkadaşlarına bile haber vermeden pazarlıklar yapıyor, protokoller imzalıyormuş. Bir kez daha anladım ki hata kaza kazansa CHP’nin İYİ Parti ittifakı ile kazandığı belediyelerde İYİ Partililere nasıl davrandılarsa iktidarda da aynısı yapacaklar belki de bakanlık bile vermeyeceklermiş. Şimdi anladınız mı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in öfkesinin sebeplerini? Daha bizim bilmediğimiz neler var kim bilir?”

Sinan, “İhtiraslarınızda, kötü düşüncelerinizde ve bencillik dolu dünyalarınızda boğulun…” diyerek Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum