Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Omuz omuza

Aziz ve Böyük Türk Milletim.

Bu gün dünyamizda geden siyasi ve ekonomi prosesler artik her kese melumdur. Yeni Dünya Düzeni projesinin tikir tikir çalişmasini bilenler araşdirmaçilar, aydinlarimiz bilir ve yazilarinda her kese anlatilar.

Benim yazacagim konu bu deyil, bu gün Türk dünyamizda baş veren hadiseler ve olaylarin çözülmesinde her bir Türk devletleri yalniz mucadile etmekle bu problemleri çözmek zor olur, hem devlete hem de halkimiza.

Biz Türk Devletleri bir birimize kardeş deyirikse bu kardeşliyi sözle yok, amelde, destekde göstermek zamani gelmiş. Çünki, 30 yil bundan önce bunu yapa bilmirdik.

Amma bu gün artik TDT – miz var. Bu yolda devletlerimiz çok böyük işler görmekdedirler ve görürlerde.

Biz Azerbaycan Türk Cumhuriyyeti olarak son 44 gün ZEFER KARABAG savaşinda kardaşligi Türkiye Cumhuriyyetinden gördük.

Tarih de her zaman biz Azerbaycan ve Türkiye Cumhuriyyetleri bir birimize düşmene karşi omuz omuza savaşdik. Bu günde oldugu kimi.

Benim demek istediyim tam başka.

Efendiler her bir Türk milletinin iki VATANİ var, bir doguldugu vatan , yurdu, memleketi , ikincisi ise Türkiye Cumhuriyyetidir.

Bütün Türklerin söykenecek, arka duracak , siginacak Türkiye Cumhuriyyetimiz.

Bura dikket etsek hangi Türk devletlerinde ve ya Türk toplumu olduklari yerde biz Türkler bir zülme kalirsak hemen Türkiyemizden hem diplomatik, hem de harbi destek isteriz. Kimse demesin bu bile deyil, her zaman bele olmuş, tarihimizdede son 20- ci yüz yilden bu günümüze dek.

Düzdür 30 yil bundan önce yapmak istediyimiz desteyi imkan vermiyen güclü imperialist küreselçiler karşimizda dururdu.

Amma şimdi Türk Devletler Teşkilatimiz her bir Türk Devletinde bir problem olursa , hemen yanina koşa biler.

Bura dikket- Bu gün 42 yildi 1978 -ci yilden bu günümüze 2024 yila kimi Türkiyemizin başina bela etdikleri PKK , şimdiki ismi YPG ve ne olursa olsun ayni teror bölücü örgütü iyle Türkiye Cumhuriyyeti tek başina yalniz savaşir ve mucadile edir.

Bu gün bile hansi Türk Devletler Teşkilatina üzv olan devletler PKK teror örgütünü sözde yok, resmen Teror örgütü kimi tanimiş? .

Bence hiç biri. Ancak sözde deyilmiş.

Ecaba Türk devletlerinden hangisi Türkiye Cumhuriyyetine askari, tibb, mobil, silah, istihbarat yardimi etmiş ? terora karşi.

Efendiler artik 30 yil öncesi deyil, bu gün biz Türkler bir birimize tam destek vermessek, bu Türk birliyimiz yalniz sözde ve kagiz üzerindeki boş sözlerden başka bir şey deyildir.

Türk devletlerinde olan Pkk simpatizi yerlerini kapatmak, pkk teroruna destek veren kim varsa , hamsina devletler sert üzünü göstermeli. Her Türk devletlerinden istihbarat bilgiler Türkiye Cumhuriyyetinin MİT ve Askeri istihbaratina verilmelidir.

Bu gün Türk Devletler Teşkilati hemen toplanmali ve karara alinmali bu konular

  1. Her Türk devleti 15, 20 min Özel Asker TSK yardim etmeli.
  2. Harbi silah, tibb, mobil destek etmeli.
  3. Harbi ve Sivil istihbarat saklamali ve MİT-le işbirliyinde tam olmali.
  4. Siyasi diplomatik desteyi birleşdirmeyi, Diş işleri Bakanliklariyla bir yerde hereket etmeli terora karşi.
  5. Her bir Türk devletinde pkk, YPG ismi nedirse hepsi teror örgütü kimi kanunla taninmalidir.

Bu edilirse Türkiyemiz de yalniz olmaz, bu bölücü teror örgütünü bir defelik kökünü kazimak da olur, hemde her bir TDT Özel Harb Askerleri savaşda tecrübeler egitim alir, praktik üsüllar keçmiş olur.

Bu işi yaparsak hem düşmenlerimiz , hem de dostlarimz bunu gördükde anliyacaklar ki, Türk Devletlri artik bir Güc olur ve yalniz deyildir, birine bir şey olursa hepsi birleşib yardima koşacak TEK bir ORDU , GÜC olacaklar.

Bu iş artik TDT tek Harbi Güc olmasinin başlangici olacak.

Yoksa Türkiyemizi yalniz koyub , bu savaşda sözle destek vermek olmaz, bu ayni Çannakale savaşinin yeni modelidir PKK terorunu bitirmek , Çannakalede nasil Azerbaycan Türkleride könüllü olarak 3200 fedailer kardaşlarinin yaninda kefeniyle yer almişsa şimdi de her Türk devleti 20 minlik ÖZEL ASKERİY- le , TOPUYLA , TÜFENGİYLE VE KEFENİYLE Türkiye Cumhuriyyetinin MEHMETÇİYİNİN YANİNDA OMUZ OMUZA savaşmalidir teroristlere karşi .

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK-ün ve silahdaşlarinin kurdugu bu Türkiye Cumhuriyyetimizi bölmeye kalkan her başi omuzundan kopartmali, dizi olanlarada diz çökdürmeliyik.

Kimse yakasini kenara çekmesin bu işde.

Bu konu bütün Türklerin Kutsal konusudur.

Bunu edersek ve ya edeceyik , başka yolumuz yok, dünyanin neresinde bir Türk toplumu varsa her bir Türk birleşmek için TDT-a can atacak, biz böyüdükce de Gücleneceyik, artik Türk DEVLETLER TEŞKİLATİ yok BİRLEŞMİŞ TÜRK DEVLETLER BİRLİYİ ismini daşiyacagik ve hemen BTDB parlamentosunuda yaradacagik.

Ben buna inaniram ve görürem.

Biz Türklerin birleşmekden başka yolumuz yok. Her meanada.

İlk önce yukarida yazdiklarimi etmeliyik ki, sözümüz yere düşmesin. Teroru PKK ni bir yerde bitirmeliyik.

Kardaşlikida amelde göstermeliyik. Sözle hiç ne olmur.

Her kesde bilsin ki, bu gün Türkiye Cumhuriyyetide yalniz deyildir.

Ben kendi adimdan konuşuram 10 millyon Azerbaycan Türkleride kardaş 82 millyonluk Türkiye halkinin yanindadir her zaman.

Terorun siyasi kolu sayilan partilerde ve onlara destek veren siyasi bürokratlarida, iş birliyinde olanlar da Devlete , Vatana ihanetde suçlanib kanunla cezalandirmak devlet görevlilerinin işidir.

Bu bir savaş. Her kes şunu iyi anlasin, bu gün Türkiyemize baş kldiranlar, yarin Azerbaycana da, Kazaxstana da, Özbekstana da, Krgizstana da, Türkmenistana da baş kaldirib bölücülekden konuşacaklar. Teror bölücüleri kanseri ( rak) kimi bir hastalikdir, baş kaldirdimi heme kökünden kesmek lazimdir.

Ey Türk titre ve kendine gel, düşmenler hem içimizden , hem de dişaridan saldirirlar, kendine gel ve düşmenlerine dünyani dar et.

Biz Türkler kan töken millet deyilik, amma söz konusu DEVLET VATAN, BAYRAK dirsa onda Dünyanin Şah damarini keserik.

Saygilarimla REİS DİFAİ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum