Seçimlerin verdiği mesaj

14 Mayıs genel seçimleri ülkemizde ve yurt dışında bugüne kadar görülmemiş rekor bir katılım ile gerçekleşti; Bu durum milletimizin demokrasiye olan inancının bir tezahürüdür. Milletimizin verdiği bu karar hayırlı ve uğurlu olsun.

Aziz Türk Milleti bu seçim vesilesi ile bölücü teröristlere, terör sevicilerine, içerideki ve dışarıdaki vesayet heveslilerine, mandacı zihniyete, milli ve manevi değerlerimizden nasibini almamış zavallılara güzel bir ders verdi.

Bölgemizde insanın bencillik, beceriksizlik, cehaleti yüzünden düştüğü durumu anlatan çok güzel bir tabir vardır ‘Eşekten düşmüş karpuza dönmek’… Bazıları için bu durum zuhur etti.

Seçim süresince Türk Siyasal Hayatına yön vermeye çalışan teferruat parti liderlerinin söylemleri, devlet başkanlığı yardımcılıklarını miras paylaşır gibi parsellemeye çalışmaları siyaseten trajikomik bir durumdur. Yaşadığımız bu ilkesiz siyasi tablo siyasal hayatımızın kalite sorunu olduğunu ortaya koymuştur.

Bu seçim 21. yüzyılın Türkiye yüzyılı olmasının kapısını açmış, kalkınma ve bölgesel güç olma yolundaki ülkemizin önündeki engelleri kaldırmıştır.

Milli bağımsızlığımızın en önemli meselesi ekonomik bağımsızlığımızdır. Milli Harp Sanayi ve enerji bağımsızlığımız bu kalkınma hamlemizin olmazsa olmazıdır. Bu seçimler milletimizin bu kutsal yürüyüşe onay verdiği bir karar günüdür. Bundan böyle ‘it ürür kervan yürür’ ilkesi geçerlidir. Her türlü şantaj ve kumpas milletimizin feraseti ile parçalanacaktır. Bu kutlu yürüyüş durdurulamayacaktır.

Ekonomiyi yabancı güçlerin idare ve iradesine teslim etmek milletimize yapılacak en büyük kötülüktür.

Milletimizin geleceği ile ilgili kararlar demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, anayasal hak ve özgürlüklerden taviz vermeden gerçekleştirilecektir. Böyle olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum