Çerçioğlu alay konusu oldu!

Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Yamalak Mahallesinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun söz verdiği zamanda tamamlanamayınca alay konusu oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuyucak ilçesine bağlı Yamalak Mahallesinde 1950’li yıllarda Adnan Menderes’in başbakanlığı döneminde yapımı tamamlanan ve 5 mahalleyi Büyük Menderes Nehri üzerinden Aydın-Denizli karayoluna bağlayan eski köprünün yenilenmesi için 05 Mayıs 2017 tarihinde görkemli bir törenle temel attı. Temel atma töreninde konuşan Çerçioğlu, “Bu köprüyü 4 ayda bitireceğimizin de sözünü veriyorum” dedi ama köprü söz verilen sürede bitirilemedi. Bu olay Kuyucaklı vatandaşlar tarafından alaya alındı.

Ayhan Işık, Abdullah Tekin ve Ahmet Özgür adındaki Kuyucaklı vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’nun temelini attığı ve yapımı devam eden Yamalak Köprüsü üzerinde açılış töreni düzenledi. “Yamalak Köprüsü hayırlı olsun!” diyerek köprü kenarlarındaki yabani otlara bağladıkları kırmızı renkli kurdeleyi keserek tamamlanamayan köprünün açılışını gerçekleştirdiler. 

İzlenme: 73708
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar