En iyi kripto para borsaları hangileri?

En iyi kripto para borsaları hangileri?

Güvenilir kripto para borsaları hangileri? Makalemizde bunları inceleyeceğiz.

Coinlerinizi güvence altında tutmak isterseniz ethereum paper wallet gibi sistemleri kullanabilirsiniz. Canlı olarak kripto para borsalarını takip etmek isterseniz Tradingview, İnvesting.com, Piyasa.paratic.com gibi platformları inceleyebilirsiniz.

En İyi Kripto Para Borsası

Kripto para birimlerine erişim kripto borsaları aracılığıyla gerçekleşir. Kripto borsaları sayesinde, bir kişi kriptolarını satın alabilir, satabilir ve saklayabilir. Birkaç faktörün hesaba katılması gerektiğinden, doğru kripto borsasını seçmek önemlidir. Bazıları güvenlik önlemleri, kullanım kolaylığı, alım satım ücretleri ve alım satım için mevcut olan coinlerin sayısını içerir. Bu nedenle, beklentilerinizi karşılayan kripto ticaret platformunu bulmanıza yardımcı olmak için yatırımcıların tercih ettiği en iyi kripto borsalarının bir listesini hazırladık.

Coinbase

Bu kripto borsası, kripto paralarınızı mümkün olan en iyi şekilde satın almanıza, satmanıza ve yönetmenize olanak tanır. 2012'de piyasaya sürüldü ve bu değişim sadece yaşla birlikte daha iyi hale geldi. Bunun 100 milyona yakın kullanıcısı var ve yeni başlayanlar için en iyi kripto borsalarından biri olarak kabul ediliyor.

Robinhood

Bu, piyasadaki en çok işlem gören kripto para birimlerine maruz kalma eklemek isteyen kullanıcılar için en iyisi olan yeni başlayanlar için uygun bir kripto borsasıdır. Robinhood, ticaret için komisyon ücreti olmayan kullanımı kolay bir uygulamaya sahiptir.

Binance

Bu, beş yüzden fazla kripto para birimine sahip bir başka en büyük kripto borsasıdır. Binance, kripto işlemleri yapan kişilerin, Türkiye pazarındaki neredeyse tüm alternatif paralarla işlem yapmasına izin verdiği için oldukça popüler oldu.

Gemini

Bu, güvenlik ve uyumluluğa son derece önem veren, düzenlenmiş bir kripto para birimi borsası olarak geniş bir kabul görmüştür. Gemini, bir kripto borsası olarak, kullanıcıların fiyat destekli sabit paralarla birlikte yetmişten fazla kripto para birimi ticareti yapmasına olanak tanır.

FTX

Bu, ABD tarafından düzenlenen bir kripto borsasıdır ve güvenliği ve gelişmiş ticaret özellikleri, likiditesi ve ücret yapısı nedeniyle 1 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Bahsetmeye değer bir nokta, bu borsanın marj ve vadeli işlem ticareti sunmasıdır. Ücret modeli de onu yatırıma değer kılan bir şeydir.

Crypto.com

Bu, kapsamlı bir kripto para birimi listesine sahip başka bir borsadır. Kullanıcılar 250'den fazla kripto ve 20'den fazla fiyat para birimi ticareti yapabilir. Banka havalesi veya kredi kartı kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, crypto.com hacme dayalı ticaret yoluyla rekabetçi ücretler de sunar böylece kullanıcılar ticaret hacimleri arttıkça daha fazla indirim alırlar.

Uphold

Bu kripto para borsası, birden fazla varlık ticareti yapmak için basit bir çözüm sunar. Biri bir hesap açabilir ve birden fazla varlıkla paraya dönüş yapmadan ticaret yapabilir. Bu ne kadar şaşırtıcı? Kripto tüccarları çok sayıda madeni para ve coin türünü bilir, yalnızca belirli çiftlerde işlem görür. Ancak Uphold'da, birden fazla varlıkla doğrudan ticaret yapabilirsiniz.

Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'dir.

En Güvenilir Kripto Para Borsası

Blok zincirinin en önemli satış noktalarından biri, geleneksel sistemlere kıyasla gelişmiş güvenliktir. Bununla birlikte, bitcoin satın almaya çalışırken dolandırılan çok sayıda insan vakası olmuştur. Saygın bir kripto değişim hesabı seçmenin önemli bir adımı, ilgili güvenliktir. Geçmişte kripto borsaları saldırıya uğradı ve bu kripto borsalarının çoğunun herhangi bir sigortası olmadığı için kullanıcıların paralarını kaybetmelerine neden oldu.

Her zaman yenilerinin ortaya çıktığı yüzlerce kripto borsası var, bu yüzden seçmeden önce karar vermeden önce biraz durum tespiti yapmak çok önemlidir. En iyi kripto platformuna karar verdikten sonra, hangi kripto para birimini satın alacağınıza karar vermelisiniz. Bitcoin, endüstrinin işleyişini öğrenmeye çalışan çoğu yeni başlayanın favorisidir.

En iyi kripto borsalarını değerlendirmek için kullanılan metriklerden bazıları, siber güvenlik özellikleri, ticaret hacimleri, likidite, kullanım kolaylığı, verilen hizmetler ve bunların farklı coğrafi konumlardaki varlığını kapsar. Bu tür metrikleri incelediğimiz zaman en güvenilir borsaların Coinbase ve Binance olduğunu görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.