İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu trafik kazası geçirdi
İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu trafik kazası geçirdi. Haber Türk ekranlarında Kübra Par'ın hazırlayıp sunduğu programa katılacak olan Ağıralioğlu, bu nedenle programa katılamadığını açıkladı.
İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, trafik kazası geçirdi. Haber Türk televizyonunda yayınlanan Kübra Par'ın programına katılmak üzere yola çıkan Ağıralioğlu, peşpeşe geçirdiği maddi hasarlı kaza nedeniyle programa katılamadığını açıkladı. Durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ağıralioğlu, “Kübra Hanım'ın sunduğu bu akşamki Habertürk yayınına, peş peşe geçirdiğimiz maddi hasarlı trafik kazaları sebebiyle katılamıyoruz. Sağlık durumumuz iyidir, herhangi bir sıhhat problemimiz de yoktur çok şükür. Bu akşam için takipçilerimiz ve izleyicilerimiz bizi mazur görsün” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti’nin sevilen ismi Ağıralioğlu’nun bu paylaşımından sonra “geçmiş olsun” mesajları gelmeye başladı. İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Milletvekilimiz Yavuz Ağıralioğlu başkanımıza maddi hasarlı da olsa geçirmiş olduğu trafik kazası dolayısıyla kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Kendisinin sağlık durumu gayet iyidir, çok şükür” dedi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.