Klasik otomobillerle nostalji turu

Klasik otomobillerle nostalji turu

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri, sezon kapanışı için Bodrum’da buluştu. Turgutreis Meydanı’nda sergilenen 1949 ile 1977 model yılları arasındaki 42 klasik otomobil, vatandaşların ve turistlerin ilgisini çekti.

İstanbul’dan yola çıkan yaklaşık 120 kişilik kafile, sezonu kapatmak ve tatil yapmak amacıyla Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, konakladıkları otelden klasik otomobilleriyle hareket ederek Turgutreis Meydanı’na ulaştı.

Turgutreis sahili boyunca ilerleyen 42 araçlık konvoy, güzergâhtaki yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekti.

EN ESKİSİ 1949 MODEL

Meydanda sergilenen otomobillerin en eskisi 1949, en yenisi ise 1977 model araçlardan oluştu. Ziyaretçiler, yakından inceledikleri klasik otomobillerle fotoğraf çektirdi.

Araç sahipleri de otomobillerinin geçmişi ve bakım süreçleri hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

150 BİN DOLARLIK OTOMOBİL DİKKAT ÇEKTİ

Buluşmada yaklaşık 150 bin dolar değerinde olduğu belirtilen bir klasik otomobil de ilgi gören araçlar arasında yer aldı. Farklı dönemlerin otomobil tasarımlarını bir araya getiren etkinlik, Turgutreis Meydanı’nda nostaljik görüntüler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.