Lezita, sıra dışı ürünlerini Gulfood’da dünya devleri ile buluşturdu

Lezita, sıra dışı ürünlerini Gulfood’da dünya devleri ile buluşturdu

Lezita, uluslararası gıda markası olma vizyonuyla geliştirdiği yenilikçi lezzetlerini, Gulfood Fuarında dünyanın önde gelen gıda şirketleri ile buluşturdu. Türkiye'nin en sevilen markalarından biri olan Lezita'nın standı, fuarda bu yıl da büyük ilgi gördü.

Lezita, bu yıl 29. kez düzenlenen Gulfood Uluslararası Gıda Fuarına, uluslararası gıda markası olma vizyonu doğrultusunda geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile katıldı. Lezita'nın, kırmızı ve kanatlı et pavilyonunda yer alan standındaki dondurulmuş patates ve soğan halkası ürünlerinin yanı sıra Türkiye'de ilklere imza attığı piliç eti ürünleri büyük ilgi gördü.

Lezita'nın tüm dünyaya yayılmayı hedeflediğini belirten Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, "Yaklaşık 70 ülkeye ihraç ettiğimiz ürünlerimiz ile küresel bir etki oluşturuyoruz. İzmir Kemalpaşa'da Türkiye'nin en büyük ve en modern et entegre tesisinde; taze etten, pratik, şarküteri, köfte, döner ürün grubunda hizmet veriyoruz. "Hayatın Lezzeti" mottomuzla, hayatın tüm renklerini ürünlerimize taşıyoruz. Gulfood gibi organizasyonlarda, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederken, yurt dışında daha büyük hedeflere ulaşmak için de önemli fırsatlar elde ediyoruz. Fuarda bu yıl da tüketicinin değişen talep ve ihtiyaçlarını anlayan ekibimizden aldığımız güçle oluşturduğumuz yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk" diye konuştu.

Dünyanın en büyük gıda firmaları bir araya geldi

Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri konumunda olan Gulfood Fuarı, bu yıl 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai'de düzenlendi. Üretiminden dağıtımına, işlemesinden sunumuna yiyecek ve içecek endüstrisine inovasyon sağlayan, dünyanın en büyük uluslararası gıda fuarı Gulfood, bu yıl da dünyanın en büyük gıda firmalarını bir araya getirdi. Körfez ve Afrika ülkeleri tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda, 190'dan fazla ülkeden beş 500'ün üzerinde katılımcı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.