Ödüllü sanatçı Odacıoğlu’ndan yaz önerileri

Ödüllü sanatçı Odacıoğlu’ndan yaz önerileri

Bunaltıcı yaz sıcaklarına için muhteşem önerileri Ceylan Odacıoğlu açıkladı.

Nemlendirici ile başlayın

Cildinize verdiğiniz önem en az makyajınız kadar önemlidir. İyi ve pürüzsüz bir cilt makyaj için harika bir baz oluşturur. Ünlü makyöz Fiona Stiles sabahları yağsız bir nemlendirici kullanmanızı tavsiye ediyor. Bu özellikle yaz ayları için geçerli bir tavsiye çünkü fondöteninizin de yağsız olması ve nemlendiriciniz ile uyum sağlaması bekleniyor.

Güneş koruyucu olmazsa olmaz!

Birçoğumuzun yeterince önem vermediği bir adım maalesef UV koruması. Cildinizi nemlendirmenin yanısıra her gün cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumalısınız. Hatta 2-3 saatte bir güneş korumanızı yenilemenizi tavsiye ederim.

Işıltıyı abartmayın!

Herkes güzel, nemli bir parıltıya bayılır, ancak sağlıklı bir ışıltı ile abartı bir parlaklık veya sim arasında büyük bir fark var. Krem fondötenlerden veya cildinizi aşırı yağlı gösterecek ürünlerden özellikle yaz aylarında kaçının. Zaten cildiniz yaz aylarında terlemeye ve yağlanmaya meyilli olacaktır.

Favori ürünlerinizin suya dayanıklı versiyonlarına yönelmelisiniz.

Deniz kenarında bile rimelimden vazgeçemem diyenler için kozmetik sektörü her şeyi düşünmüş durumda. Sevdiğiniz ve halihazırda kullandığınız ürünlerin suya dayanıklı versiyonları varsa onlara yönelmeniz kolay ve etkili bir yöntem olacaktır.

Her zaman sabitleme spreyi kullanın…

Belki de bir yaz makyajının en olmazsa olmaz ürünlerinden bir tanesi sabitleme spreyi. Gece veya gündüz farketmez, yaz aylarında makyaj yaptıysanız sabitleme spreyi sıkmadan evi terk etmeyin.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.